Vali Ahmet Hamdi Nayir'den İade-i Ziyaretler - Son Dakika
Yerel

Vali Ahmet Hamdi Nayir'den İade-i Ziyaretler

Vali Ahmet Hamdi Nayir\'den İade-i Ziyaretler

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, kendisine ’hayırlı olsun’ ziyaretlerinde bulunan il protokolüne iade-i ziyaretlerde bulundu.

30.06.2016 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, kendisine 'hayırlı olsun' ziyaretlerinde bulunan il protokolüne iade-i ziyaretlerde bulundu.

Vali Ahmet Hamdi Nayir ilk olarak Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Celal Başoğlu'nu ziyaret etti. Tuğgeneral Celal Başoğlu ile bir süre görüşen Vali Nayir çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Vali Ahmet Hamdi Nayir daha sonra Kütahya Belediyesi'ne geçti. Vali Nayir, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu tarafından kapıda karşılandı. Vali Ahmet Hamdi Nayir ile Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu daha sonra makama geçti, burada bir süre sohbet etti.

Kütahya Adliyesi'ni ziyaret eden Vali Nayir'i Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Muhammed Yavuz ve Baro Başkanı Ahmet Atam karşıladı.

Karşılamanın ardından Vali Ahmet Hamdi Nayir, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Muhammed Yavuz'u makamında ziyaret etti. Vali Nayir daha sonra Baro Başkanı Ahmet Atam ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

Adliye Sarayı'ndan ayrılan Vali Nayir, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) rektörü Prof. Dr. Remzi Gören'i ziyaret ederek burada da bir süre görüşmelerde bulundu. Ziyarette Rektör Yardımcıları Şükrü Şentürk, Prof. Dr. Halis Aydemir, Prof. Dr. Kaan Erarslan ile fakülte dekanları da hazır bulundu.

Dumlupınar Üniversitesi'nden ayrılan Vali Ahmet Hamdi Nayir, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Uğur'u ziyaret etti.

Vali Nayir'i Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Uğur ile askeri erkan karşıladı. Tören mangasını selamlayan Vali Ahmet Hamdi Nayir, şeref defterini imzaladıktan sonra il genelinde jandarmanın sorumluluk alanında yapılan çalışmalar ile genel asayiş uygulamaları hakkında detaylı bir brifing aldı.

İl Jandarma Komutanlığında aldığı brifing sonrası İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Ahmet Hamdi Nayir'i Emniyet Müdür vekili Hasan Çevik ve emniyet müdür yardımcıları karşıladı.

Polis mangasını selamladıktan sonra makama geçen Vali Nayir, Emniyet Müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgi aldı.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Ahmet Hamdi Nayir'den İade-i Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement