Vali Aksoy, Çüngüş İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Aksoy, Çüngüş İlçesini Ziyaret Etti

Vali Aksoy, Çüngüş İlçesini Ziyaret Etti

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Çüngüş İlçesini ziyaret etti.

30.01.2015 19:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, beraberinde 7. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hasan Ceyhun Keleş, İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü ile Çüngüş İlçesini ziyaret etti.

Ziyaret Çüngüş Kaymakamlığını ziyaret ile başladı. Kaymakamlık önünde Vali Aksoy'u ve beraberindekileri Kaymakam Ahmet Başer, Çüngüş Belediye Başkanı Zübeyir Arslanca, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Samet Özcan, İlçe Jandarma Komutanı Süleyman Büyükhan, İlçe Emniyet Amiri Ekrem Çelik ve kurum amirleri karşıladı.
Karşılama sonrası Vali Aksoy, kaymakamlık makamına geçerek ilçenin genel durumu ve İlçedeki kamu yatırımları hakkında Kaymakam Ahmet Başer'den brifing aldı.

Vali Aksoy ve beraberindeki heyet Kaymakamlık önünde çekilen toplu fotoğrafın ardından İlçe Emniyet Amirliği'ne geçti. İlçe Emniyet Amiri Ekrem Çelik'ten brifing alan Vali Aksoy, daha sonra yürüyerek yeni açılan Atatürk İlkokulu'nda incelemelerde bulundu.

İncelemelerden sonra Çüngüş Belediyesi'ne geçen Vali Aksoy ve beraberindekiler, Belediye Başkanı Zübeyir Arslanca'dan ilçe hakkında bilgiler aldı. Belediye çıkışında ilçe esnafını da ziyaret eden Vali Aksoy, ilçe meydanında bulunan kahvehanede vatandaşlarla çay içip bir süre sohbet etti. Vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Vali Aksoy, daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığına geçerek İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Süleyman Büyükhan'dan brifing aldı.

Daha sonra Vali Aksoy ve beraberindeki heyet, Çermik İlçesini ziyaret etmek üzere Çüngüş İlçesinden karayolu ile ayrıldı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Vali Aksoy, Çüngüş İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement