Vali Aksoy, Kulp İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Aksoy, Kulp İlçesini Ziyaret Etti

Vali Aksoy, Kulp İlçesini Ziyaret Etti

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Kulp İlçesini ziyaret etti.

25.12.2014 23:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Kulp İlçesi ziyaretine, Vali Hüseyin Aksoy'un yanı sıra Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Necdet Güngör, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hasan Ceyhun Keleş, İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü katıldı.

Vali Aksoy'u ve beraberindekileri Kaymakam Mehmet Maraşlı, Kulp Belediye Başkanı Metin Dinar, İlçe Jandarma Komutanı Yusuf Küçükbaşol, İlçe Emniyet Amiri Nail Savaş karşıladı. Karşılama sonrası Vali Aksoy ve beraberindekiler Kulp Kaymakamlığı'na geçti. Kaymakamlık makamında Vali Aksoy'a sunulan brifingin ardından Vali Aksoy ve beraberindekiler İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliği'ne ziyarette bulundu.

Vali Aksoy ve beraberindekiler kurum ziyaretlerinin ardından Kulp Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Kulp Belediye Başkanı Metin Dinar tarafından karşılanan Vali Aksoy ve beraberindekiler, Belediye Başkanı Metin Dinar ile ilçenin sıkıntıları hakkında sohbet ettiler.

Kulp Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından esnaf ziyaretinde bulunan Vali Aksoy'a vatandaşlar tarafından büyük ilgi ve sevgi gösterildi. Vali Aksoy, Lice İlçesini ziyaret etmek üzere Kulp'tan ayrıldı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Vali Aksoy, Kulp İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement