Vali Aktaş, Aa Nevşehir Bürosunu Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Vali Aktaş, Aa Nevşehir Bürosunu Ziyaret Etti

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Anadolu Ajansı (AA) Nevşehir Bürosunu ziyaret etti.

23.08.2016 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Anadolu Ajansı (AA) Nevşehir Bürosunu ziyaret etti.

Valiler Kararnamesi ile haziran ayında Nevşehir'de göreve başlayan Aktaş, çeşitli kurum ve kuruluşlara yönelik sürdürdüğü ziyaretler kapsamında, AA Nevşehir Bürosunu ziyaret etti.

Anadolu Ajansı Kayseri Bölge Müdürü Tevfik Işık, Nevşehir muhabiri Behçet Alkan ile serbest muhabir Yasin Temel ve Dilaver Can tarafından karşılanan Aktaş, ajansın çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

AA'nın dünya ve Türkiye genelindeki yapılanması ve faaliyetleri hakkında Vali Aktaş'ı bilgilendiren Işık, AA tarafından yapılan haberlerin muhabirden sonra bölge müdürlüklerinde ve daha sonra Genel Müdürlük bünyesindeki editör ve yayıncıların kontrolünden geçerek servis edildiğini aktardı.

AA tarafından yayınlanan haberlerin mahkemede güvenilir delil olarak kabul edildiğine dikkat çeken Işık, devletinin yanında olan ve basın ahlak kuralları ölçüsünde habercilik yapan AA muhabirlerinin, haberi en doğru biçimde sunma gayretinde olduğunu belirtti.

Aktaş, AA'nın uluslararası çapta habercilik başarısını takdirle takip ettiklerini belirterek, muhabirlere çalışmalarında başarı diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Aktaş, Aa Nevşehir Bürosunu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement