Vali Aktaş, AK Parti İl ve Merkez İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Aktaş, AK Parti İl ve Merkez İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti

Vali Aktaş, AK Parti İl ve Merkez İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir İl ve Merkez İlçe Başkanlığına iade-i ziyarette bulundu.

23.08.2016 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir İl ve Merkez İlçe Başkanlığına iade-i ziyarette bulundu.

AK Parti İl Binası önünde İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar ile partililer tarafından karşılanan Vali Aktaş, ilk olarak İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver'i makamında ziyaret etti.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, göreve başladıktan sonra kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ak Parti İl ve Merkez İlçe Teşkilatına iadeyi ziyarette bulunarak, Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Vali Aktaş, siyasi partilerin demokrasinin olmazsa olmazları olduğunu belirtirken, 15 Temmuz'daki darbe girişimi sonrasında Türk milletinin dik duruşu, milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkarak adını dünya demokrasi tarihine altın harflerle yazdırdığını söyledi.

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanırver ise Vali Aktaş'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu zor günlerin atlatılmasında herkesin desteğinin olması gerektiğini vurguladı.

Hain bir terör örgütü tarafından gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimini milletin bertaraf ettiğinin altını çizen Tanrıver, "Nevşehir Valimiz, Garnizon Komutanımız, emniyet müdürümüz milletin o güzel duruşunda örnek teşkil ettiler. Bu desteği millet gördüğü için darbenin üzerine gitti. Bu hain terör örgütünün, hain FETÖ'nün konuşulduğu bu yapılanma en kısa sürede OHAL süreci içinde gereken cevabı alacaktır" dedi.

Daha sonra AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz'ü makamında ziyaret eden Vali Aktaş, yönetim kurulu üyeleri ile tek tek sohbet etti.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Vali Aktaş'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, demokrasi mitinglerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ve Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, ziyaretin anısına Vali Aktaş'a rapido tabak hediye etti. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Aktaş, AK Parti İl ve Merkez İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement