Vali Aktaş, Derinkuyu'da Halka Hitap Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Aktaş, Derinkuyu'da Halka Hitap Etti

Vali Aktaş, Derinkuyu\'da Halka Hitap Etti

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Derinkuyu ilçesinde demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar ile buluştu.

30.07.2016 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Derinkuyu ilçesinde demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar ile buluştu.

Derinkuyu ilçesinde düzenlenen Demokrasi mitingine, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İl Jandarma Alay Komutanı J.Kd.Alb.Metin Alkaya, Derinkuyu Kaymakamı Vekili ve Vali Yardımcısı Ahmet Soley, Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı, İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Demokrasi Şöleni, Kur'an-ı Kerim okumaları ve İlçe Müftüsü Ramazan Gökmen'in yaptığı dua ile başlarken Vali Aktaş burada demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara hitap etti. Vali Aktaş, "On beşinci gününü tamamladığımız memleketimize sahip çıkma, milli irademize sahip çıkma ve meydanlara sahip çıkma mücadelemiz demokrasi nöbetimize devlet ve millet olarak devam ediyor.

Türk milleti olarak başta Sayın Cumhurbaşkanımızın da çağrısına uyarak hiçbir siyasi ayrım yapmadan 15 günde gösterdiğimiz bu ulvi davranışı bir süre daha devam ettireceğiz.Bu alçak saldırı daha önce dijital ortamlarda yaptıkları darbe planlarını yaptıkları dijital saldırıları gerçeğe dönüştürerek insanların üzerine mermi yağdırdıkları bu saldırılara millet olarak o kadar güzel cevaplar verdik ki tüm dünya bundan dehşet içerisinde dersini aldı.Bir metrekare toprağı tapusu olmayan binlerce yurttaşımız mevzu vatan olduğu zaman sanki kendi evine saldırı olmuş gibi dimdik ayakta durdu.Topun, merminin, tankların üzerine yürüdü bunun dünyada hiçbir örneği yoktur olmamıştır olmayacaktır da ve bu vatan sevgisi iman gücü bizde olduğu müddetçe bunlar hiçbir zaman başarılı olamayacaklardır. Bundan bizlere de dersler düşüyor hiçbir zaman aklımızı kiraya vermeyeceğiz arkadaşlar hiçbir zaman ne olduğunu bilmediğimizin peşine gitmeyeceğiz. Çocuklarımızı vatan ve millet sevgisi ile yetiştirmeliyiz çocuklarımızın bu tür oyunların içerisine düşmesine fırsat vermeyeceğiz. Vatanımızda dimdik ayakta durabilmemiz için çocuklarımızın eğitiminde öğretmenlerimize, imamlarımıza önemli görevler düşmektedir. İstiklal Marşında yazılanları, Necip Fazıl'ların söylediklerini Asım'ın gençliğini bu çocuklarımıza öğreteceğiz. Sizler böyle devletinize vatanınıza sahip çıktığınız müddetçe bizlerde sizlerden aldığımız güçlerle sahtekar hocaları ortaya çıkaracağız sahtekar insanları da ortaya çıkaracağız, sizlerin verdiği desteklerle o insanları içimizden temizleyeceğiz inşallah. Yöneticilerimiz başta Sayın Cumhurbaşkanımız, millet olarak Suriyelilerden, Afkanlılardan, Filistinlilerden, Bosna Hersekli soydaşlarımızdan, Kafkaslı soydaşlarımızdan aldığımız dualarla ayakta durduk inşallah. Yine onların ve sizlerin dualarıyla devletimizde milletimizde dimdik ayaktadır çelik gibi olacağız inşallah" dedi.

Vali Aktaş'ın konuşmasının ardından demokrasi nöbetinde bulunana vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Aktaş, Derinkuyu'da Halka Hitap Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement