Vali Alim Barut ve İl Protokolünden Sivasspor'a Destek Ziyareti - Son Dakika
Spor

Vali Alim Barut ve İl Protokolünden Sivasspor'a Destek Ziyareti

Vali Alim Barut ve İl Protokolünden Sivasspor\'a Destek Ziyareti

Vali Alim Barut ve il protokolü Medicana Sivasspor’a destek ziyaretinde bulundu.

13.02.2016 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Alim Barut ve il protokolü Medicana Sivasspor'a destek ziyaretinde bulundu.

Vali Alim Barut'un başkanlığında gerçekleştirilen ziyarete Belediye Başkanı Sami Aydın, Vali Yardımcısı Salih Ayhan, İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç katıldı.

Kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ve Sivasspor teknik direktörü Mesut Bakkal ile sohbet eden Vali Barut; son haftalarda alınan mağlubiyetler neticesinde oluşan kötü gidişatın Çaykur Rizespor maçı sonrası son bulacağını ve Sivasspor'un yeniden ivme kazanarak başarıya ulaşacağına olan inancının tam olduğunu ifade etti.

Yeni teknik direktör Mesut Bakkal'a görevinde başarılar dileyen Valimiz Barut, "Medicana Sivasspor, Sivas şehri için çok önemli bir değer, şehrimiz için önemli bir markadır. Takımımız galibiyet aldığı zaman seviniyor, yenildiği zaman ise hep birlikte üzülüyoruz. Sivasspor ile şehir arasında çok büyük bir bağ var. Şehir olarak yeni hocamıza ve takımımıza inancımız sonsuzdur. Pazar günü evimizde oynayacağımız Çaykur Rizespor maçı ile birlikte ekibimiz yükselişe geçecektir. Alınacak bir galibiyet ile iyi bir çıkış yakalayacağımıza ve ligde hak ettiğimiz yere geleceğimize inanıyorum. Sivaslı Yiğidolar'ın bu hafta oynanacak maçta takımımızı yalnız bırakmamalarını ve stadı doldurmalarını istiyorum." şeklinde konuştu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Vali Alim Barut ve İl Protokolünden Sivasspor'a Destek Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement