Vali Altınok'un Kurum Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Vali Altınok'un Kurum Ziyaretleri Sürüyor

Vali Altınok\'un Kurum Ziyaretleri Sürüyor

Aksaray Valisi Selami Altınok, DSİ 44.Şube Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunu (TKDK) ziyaret etti.

02.05.2013 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray Valisi Selami Altınok, DSİ 44. Şube Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunu (TKDK) ziyaret etti.

İlk olarak DSİ 44. Şube Müdürlüğüne gelen Vali Altınok, şube müdürü Vahdettin Bozkurt'tan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Orman İşletme Müdürlüğü'ne geçen Altınok, Orman İşletme İl Müdürü İsmail Gürsoy ve çalışanlarla sohbet etti.

Son olarak TKDK'yı ziyaret eden Altınok, Aksaray'daki kurum ve kuruluşların tarımsal örgütlerle daha iyi işbirliği sağlaması gerektiğini söyledi.

Avrupa Birliği fonlarının kırsal kalkınma alanında hazırlanan projelere önemli kaynak aktardığını da dile getiren Altınok, "Aksaray'da bütün kurum ve kuruluşlar üzerinde Aksaray'ın her gün bir adım daha ileriye gitmesi sorumluluğu bulunan herkes koşturacak. Bu manada herkes kendi işini en iyi şekilde yapacak, yapıyor. Hep beraber bu şehir için koşturacağız" dedi. - AKSARAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Altınok'un Kurum Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement