Vali Altıparmak'ın Eşi Ana Evi Açılışı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Vali Altıparmak'ın Eşi Ana Evi Açılışı Yaptı

Vali Altıparmak\'ın Eşi Ana Evi Açılışı Yaptı

Karayazı Kaymakamlığı tarafından Karayazılı annelere ‘Anneler Günü’ hediyesi olarak yapılan Ana Evi’nin açılışı Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ’ın eşi Özden Altıparmak tarafından yapıldı.

16.05.2014 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karayazı Kaymakamlığı tarafından Karayazılı annelere 'Anneler Günü' hediyesi olarak yapılan Ana Evi'nin açılışı Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak 'ın eşi Özden Altıparmak tarafından yapıldı. Açılışa Karayazı Kaymakamı Hasan Dönmez ve eşi Yağmur Dönmez, Pazaryolu Kaymakamı Ayhan Terzi, Horasan Kaymakamı Emre Çınar'ın eşi Nihal Çınar, Hınıs Kaymakamı Murat Uz'un eşi Ayşen Uz Karayazı Belediyesi Eş Başkanı Zeynep Han Bingöl, ilçe daire amirlerinin eşleri ve çok sayıda Karayazılı kadın katıldı.

Açılışta konuşan Özden Altıparmak, Karayazı Kaymakamlığının destekleri ile yapılan Ana Evinin ilçe açısından çok önemli bir tesis olduğunu söyledi. İlçede yaşayan kadınlarla bol bol sohbet eden Altıparmak Ana Evinin ilçeye sağlayacağı yararları anlattı. Açılışın ardından Karayazı Kaymakamı Dönmez' in eşi Yağmur Dönmez, Özden Altıparmak'a Karayazı'ya özgü Ters Laleyi hediye etti.

Daha sonra İlçe Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Özden Altıparmak ve beraberindeki heyet eğitim gören çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Şehit Onbaşı Ahmet Şükrü Karataş Yatılı Bölge Okulu'nun Z kütüphanesini ve ilçede bulunan yapay göleti gezen Altıparmak ve beraberindeki heyet programının ardından ilçeden ayrıldı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Altıparmak'ın Eşi Ana Evi Açılışı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement