Vali Altıparmak Karayazı'da - Son Dakika
Yerel

Vali Altıparmak Karayazı'da

Vali Altıparmak Karayazı\'da

Karayazı ilçesinde seçim güvenliği toplantısı düzenleyen Vali Altıparmak, vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi.

19.10.2015 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karayazı ilçesinde seçim güvenliği toplantısı düzenleyen Vali Altıparmak, vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi. Vali Altıparmak, vatandaşların oylarını huzur ve güven içinde kullanabilmeleri için tüm tedbirlerin alındığını söyledi.

Vali Dr. Ahmet Altıparmak 1Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesinde alınacak tedbirlerin görüşüldüğü İlçe Seçim Güvenlik toplantılarını sürdürüyor.

Beraberinde Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çelik ve Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, ile birlikte Karayazı ilçesinde seçim güvenliği toplantısı düzenleyerek Vali Altıparmak, emniyet, jandarma ve adliyeyi ziyaret etti.

İlçeye gelişinde Vali Altıparmak'ı Kaymakam Kamil Aksoy, İlçe jandarma komutanı, ilçe emniyet ve kurum müdürleri karşıladı.

Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan güvenlik toplantısının ardından emniyet, jandarma ve adliye binasını da ziyaret eden Vali Altıparmak, vatandaşlarla da sohbet ederek sorunlarını dinledi.1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan seçimler öncesinde alınacak olan tedbirleri gözden geçirdiklerini belirten Vali Altıparmak, Karayazı'da da vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde oylarını kullanabilmeleri için her türlü tedbirin alındığını söyledi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Altıparmak Karayazı'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement