Vali Altıparmak'tan Doğubayazıt ve Horasan'da Yaralanan Askerlere 'Geçmiş Olsun' - Son Dakika
Güncel

Vali Altıparmak'tan Doğubayazıt ve Horasan'da Yaralanan Askerlere 'Geçmiş Olsun'

Vali Altıparmak\'tan Doğubayazıt ve Horasan\'da Yaralanan Askerlere \'Geçmiş Olsun\'

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Ağrı'nın Doğubayazıt ile Erzurum'un Horasan ilçelerinden PKK'lı teröristlerin saldırılarında yaralanan askerleri hastanede ziyaret ederek "geçmiş olsun" dedi.

30.07.2015 18:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Ağrı'nın Doğubayazıt ile Erzurum'un Horasan ilçelerinden PKK'lı teröristlerin saldırılarında yaralanan askerleri hastanede ziyaret ederek "geçmiş olsun" dedi.

Vali Ahmet Altıparmak, bugün beraberinde Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Jandarma Komutanı Albay Uysal Ağaoğlu olduğu halde, önce Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesine gitti. Yakutiye Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necip Becit, durumu çok ağır bir şekilde hastaneye getirilen yaralı uzman çavuşun yapılan tıbbi müdahale ile sağlık durumunun iyiye doğru gittiğini bildirdi.

Doğubayazıt- Gürbulak karayolunda PKK'lı teröristlerin roketatarlı saldırısında yaralanan 3 askerden Jandarma Uzman Çavuş Erkan Yaman'ı (37) ziyaret eden Vali Altıparmak, "Ağrı'da yaralanan askerimizi ziyarete geldik. Askerimizin durumu gayet iyi. Allaha şükür. Allah, ailesine, çocuklarına, bu millete bağışladı. Durumunda herhangi bir sıkıntı yok. Bir süre tedavi görecek" dedi.

Vali Altıparmak, daha sonra Erzurum'un Horasan İlçesinde Mühimmat Birliğine giderken otomobilin arızalanması üzerine terör örgütünün silahlı saldırısında yaralanan Astsubay Üstçavuş Nazım Altun'u (26) ziyaret için Mareşal Çakmak Asker Hastanesine geçti. Beraberindeki heyetle birlikte sağlık durumu iyi olan astsubay Nazım Altun'a "Geçmiş olsun" ziyaretinde bulunan Vali Altıparmak, çıkışta bir açıklama yapmadı.

Öte yandan Astsubay Üstçavuş Nazım Altun'la ilgili olarak dün Genelkurmay terör saldırısı açıklaması yaparken; Vali Ahmet Altıparmak, Twitter hesabından "Horasan'da bir TSK mensubu personelimiz silahla yaralanmıştır, Terör saldırısına bağlı bir yaralanma olmadığı değerlendirilmektedir" demişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vali Altıparmak'tan Doğubayazıt ve Horasan'da Yaralanan Askerlere 'Geçmiş Olsun' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement