Vali Arslantaş Kamu Kurumlarından Brifing Aldı - Son Dakika
Yerel

Vali Arslantaş Kamu Kurumlarından Brifing Aldı

Vali Arslantaş Kamu Kurumlarından Brifing Aldı

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, kurum ziyaretleri kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde, gittiği kurum yetkilileri ile görüşerek çalışmaları hakkında brifing aldı.

01.07.2016 09:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, kurum ziyaretleri kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde, gittiği kurum yetkilileri ile görüşerek çalışmaları hakkında brifing aldı.

Vali Ali Arslantaş, Kamu kurum ve kuruluşlarına iadeyi ziyaretleri kapsamında İl Defterdarlığını, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünü son olarak İl Müftülüğünü ziyarette bulundu.

Gün içerisindeki programları dahilinde ilk olarak İl Defterdarlığını ziyaret ederek, Defterdar Vekili Bülent Papuccu ve defterdarlık idarecileri ile görüşen Vali Ali Arslantaş, kurum çalışmaları ve faaliyetleri hakkında brifing aldı. Ardından İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, Müdür Vekili Şerif Akbina ve idarecileri ile görüşerek kurum yapısı ve faaliyetleri hakkında brifing alan Vali Arslantaş, kolaylıklar diledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü ziyarette bulunan Vali Ali Arslantaş İl Müdürü Burak Mumcu ve idarecileri tarafından karşılandı. Makamda görüşmelerini sürdüren Vali Arslantaş, kurum çalışmaları ve faaliyetleri hakkında İl Müdürü Burak Mumcu'dan brifing aldı.

Buradaki ziyaret ve incelemelerinin ardından Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'ne giden Vali Ali Arslantaş, İl Müdür Vekili Orhan Keskin ve ile görüşerek kurum çalışmaları ve faaliyetleri hakkında brifing aldı. Gün içerisindeki kurum ziyaretlerinin sonunda Vali Ali Arslantaş, İl Müftülüğü'nü ziyaret ederek, Müftü Yavuz Karabayır ve müftülük idarecileri ile görüşerek çalışmalar hakkında brifing aldı.

Vali Ali Arslantaş, ziyaretleri sırasında tüm kurum ve kuruluşların bundan sonrada tek amaç ve tek hedef doğrultusunda beraber hareket edeceklerini, bu anlamda kamu kurumlarının başarılarının artarak devam edeceğine inandığını ifade etti. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Arslantaş Kamu Kurumlarından Brifing Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement