Vali Ata'dan İadei Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Vali Ata'dan İadei Ziyaret

Vali Ata\'dan İadei Ziyaret

Hatay Valisi Erdal Ata, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ve Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya'ya iadei ziyarette bulundu.

20.10.2016 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay Valisi Erdal Ata, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ve Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya'ya iadei ziyarette bulundu.

Antakya Belediye Başkanı Kimyeci'den belediyenin ilçede yürüttüğü faaliyetlerle ilgili bilgi alan Vali Ata, belediyelerin verdiği hizmetlerin insanların yaşam kalitesini doğrudan doğruya ilgilendirdiğini belirtti.

Bir yerde belediyecilik hizmetlerinin güzel olmasının o belediye sınırları içinde yaşayan vatandaşların da hayat standartlarının iyi olduğunu gösterdiğini ifade eden Ata, "Geniş yollarıyla, parklarıyla, alt ve üst yapılarıyla modern bir kentte yaşayan insanlar daha huzurlu ve mutludur. Doğru düzgün yolu olmayan, park ve bahçesi olmayan, aracını park edecek yer bulamayan yerlerde yaşayan insanlar herhalde mutlu olamaz." dedi.

Ata, halkın güven ve huzur içinde yaşadığı, çevre ile barışık, afet risklerine karşı güvenli, planlama standartlarına uygun kentsel dönüşüm ile yenilenmiş modern kentlerin önemine değinerek, Antakya'daki kentsel dönüşümün bir an önce gerçekleştirilmesinin rol model olacağını ve şehrin güzelleşerek diğer mülk sahipleri ile belediyelere teşvik unsuru olacağını kaydetti.

MKÜ Rektörü Prof.Dr. Kaya'yı da ziyaret eden Vali Ata, Hatay'ın kalkınma hızının artırılması için şehir-üniversite iş birliğinin sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Ata, ilin ve üniversitenin daha iyi yerlerde olabilmesi için el birliği ile çalışacaklarını ve üzerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduğunu kaydetti.

Rektör Kaya ise, Hatay'ın bir eğitim kültür ve turizm şehri olması için kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini ifade ederek yürütülen faaliyetlerle ilgili Vali Ata'ya bilgi verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Ata'dan İadei Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement