Vali Azizoğlu, Basın Mensupları ile Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Vali Azizoğlu, Basın Mensupları ile Kahvaltıda Buluştu

Vali Azizoğlu, Basın Mensupları ile Kahvaltıda Buluştu

Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Bartın’da görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile kahvaltıda buluştu.

12.01.2015 19:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Bartın'da görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile kahvaltıda buluştu.

2015 hayata geçirilecek projelerinde konuşulduğu buluşmada Vali Azizoğlu'na Bartın İl Sağlık Müdürü Dursun Koç, Bartın İl Halk Sağlığı Müdürü Ahmet Demir, Bartın Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Osman Açıkgöz, Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, Bartın Gençlik Spor İl Müdürü Ali Özdemir ve Bartın İl Özel idare Genel Sekreteri İbrahim Kayış, DSİ Şube Müdürü Sançar Biçer eşlik etti. Toplantıda kurum müdürleri kendi müdürlükleri hakkında yapılan çalışmalarla ilgili sunumlar yaptı.

Vali Azizoğlu kahvaltı sonrası yaptığı açıklamada, "Bartın son yıllarda hızla gelişmekte olan bir sanayi bölgesidir. Bunu sağlayan bir stratejik konumu Bartın nehri, Bartın ve Amasra Limanı ve Karadeniz'in tümünde olmayan koyları, sahillerinin olmasıdır. Böyle bir güzelliğe sahip olunan Bartın'ın hak ettiği büyüklüğe, gelişmişliğe ve zenginliğe ulaşacağına ben yürekten inanıyorum. Bu inançla biz daha çok çalışıyoruz. Bartın'a birçok yatırım yapılıyor. Mesela sadece biz sadece 2015 Ocak ayı içerisinde ki 6 işi ihale etmiş olacağız. Bu işlerin hepsinin temel atmalarını ise inşallah Mart ayı içerisinde gerçekleştireceğiz. Türkiye'de belki bir ilk olacak. Yılın üçüncü ayında temel atma yapacağız. Bu bir başarıdır. Bu gayretlerinden dolayı daire müdürlerime teşekkür ediyorum" dedi.

Son olarak kahvaltı sonrası Vali Azizoğlu gazetecilerle sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Azizoğlu, Basın Mensupları ile Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement