Vali Azizoğlu, Posof İlçesi'nde Çeşitli Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Vali Azizoğlu, Posof İlçesi'nde Çeşitli Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu

Vali Azizoğlu, Posof İlçesi\'nde Çeşitli Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Posof İlçesi’ne gitti.

22.04.2014 20:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Posof İlçesi'ne gitti.

Posof'ta ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret eden Vali Azizoğlu, burada Kaymakam Halil İbrahim Şivgan, Belediye Başkanı Cahit Ulgar ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Kaymakamlıkta beraberindekilerle birlikte bir süre sohbet eden Vali Azizoğlu daha sonra Posof'un yeni Belediye Başkanı Cahit Ulgar'ı makamında ziyaret etti. Ulgar'a hayırlı olsun temennisinde bulunan Vali Azizoğlu, başkan Ulgar'ın Posof'un geleceğine yön verecek gayretli çalışmalar yapacağına inandığını söyledi. Belediye ziyareti sonrası Vali Azizoğlu, ilçe de yapılması planlanan bazı yatırımlar için gösterilen arsalarda incelemelerde bulundu.

Posof ziyaretinde Anadolu Lisesi'ni de ziyaret eden Vali Azizoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı'nın Fatih Projesi kapsamında öğrencilere dağıtılmak üzere hazırladığı tablet bilgisayarların dağıtımını yaptı. Tabletleri öğrencilere veren Vali Azizoğlu, gönderilen tablet bilgisayarların öğrencilerin eğitim öğretim de ki gelişimleri için önemli bir proje olduğunu ve öğrencilerin faydalı bir şekilde bu tabletleri kullanmaları gerektiğini ifade etti.

Ziyaret ve incelemelerini tamamlayarak ilçeden ayrılan Vali Azizoğlu'na, İl Jandarma Komutanı Şefaattin Serten, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakkı Özgür, İl Genel Meclis Başkanı Bedrettin Çakıcı ve İl Sağlık Müdürü Bilge Kağan Kaya da eşlik etti. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Azizoğlu, Posof İlçesi'nde Çeşitli Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement