Vali Balkanlıoğlu, Mahalleleri Gezdi - Son Dakika
Yerel

Vali Balkanlıoğlu, Mahalleleri Gezdi

Vali Balkanlıoğlu, Mahalleleri Gezdi

Ordu Valisi Vali İrfan Balkanlıoğlu, Altınordu ilçesine bağlı Dedeli Mahallesi’nde mantar üretim alanı ve Akpınar’da incelemelerde bulundu.

10.04.2015 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Valisi Vali İrfan Balkanlıoğlu, Altınordu ilçesine bağlı Dedeli Mahallesi'nde mantar üretim alanı ve Akpınar'da incelemelerde bulundu.

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nun düzenlediği inceleme gezisine Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şeref Çakma, Ulubey Kaymakamı Emrullah Temizkan, İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan katıldı.

"FINDIĞA ALTERNATİF ÜRÜNLERİN OLMASI SEVİNDİRİCİ"

Dedeli Çerkezler Mahallesinde Ercan Türkcan'a ait olan mantar üretim işletmesini gezen Vali Balkanlıoğlu, "İstiridye mantar üretimini gerçekleştiren üreticimizi kutluyorum. Fındığa alternatif ürünlerin olması sevindirici. Örnek bir çalışma. Az alanda çok miktarda para kazanma imkanı. Bu tür Çalışmaların üreticilerimiz Tarafından hayata geçirilmesi en büyük arzumuzdur" dedi.

Ziyaretinden dolayı Vali İrfan Balkanlıoğlu'na teşekkürlerini sunan üretici Ercan Türkcan, 50 metrekarelik bir alanda istiridye mantarının üretimine başladığını söyleyerek, 2.5-3 ayda mantarın büyüdüğünü, 1 ton verim beklediğini ifade etti.

Vali Balkanlıoğlu, Dedeli Çerkezler Mahallesi'nde ziyaretlerinin ardından Ulubey ilçesine bağlı Akpınar Eğitim ve Kültür Derneği'ne geçerek incelemelerde bulundu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Balkanlıoğlu, Mahalleleri Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement