Vali Balkanlıoğlu'ndan İlçe Ziyaretleri - Son Dakika
Güncel

Vali Balkanlıoğlu'ndan İlçe Ziyaretleri

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, incelemelerde ve iade-i ziyaretlerde bulunmak üzere Ulubey, Gürgentepe ve Gölköy ilçelerine ziyaretlerde bulundu.

13.03.2017 18:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, incelemelerde ve iade-i ziyaretlerde bulunmak üzere Ulubey, Gürgentepe ve Gölköy ilçelerine ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Ulubey Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, Kaymakam Ahmet Turan Erdem, Belediye Başkan Vekili Kadir Varol, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Bayram Acer, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Ali Garip ve kurum müdürleri tarafından karşılandı.

Balkanlıoğlu, Afyon Sinanpaşa Kaymakamlığı görevinden Ulubey Kaymakamlığı görevine atanan Ahmet Turan Erdem'e yeni görevinde başarı dileğinde bulunarak, ilçenin genel durumu ile ilgili bilgi aldı.

Kaymakam Erdem, ilçenin tarihçesi, coğrafi durumu, nüfus, idari-sosyal durum, eğitim-öğretim, kültür, sosyal ve kültürel faaliyetler, hayvancılık, ulaşım-haberleşme-alt yapı durumu, güvenlik-asayiş, devam eden yatırımlar, sosyal yatırımlar ve sorunlarla ilgili bilgi verdi.

Kaymakam Erdem'e teşekkür eden Vali Balkanlıoğlu, Ulubey ilçesi ziyaretinin ardından Gürgentepe'ye hareket etti.

Balkanlıoğlu, Gürgentepe Kaymakamlığı önünde Kaymakam Abdulkadir Umut Kasman, Belediye Başkanı Yener Yalçınkaya, İlçe Jandarma Komutanı jandarma Üsteğmen Mahir Yağmur, İlçe Emniyet Amiri Nurettin Yılmazer ve kurum müdürleri tarafından karşılandı.

Balkanlıoğlu, Kaymakam Kasman'dan ilçenin tarihçesi, coğrafi konumu, eğitim, sağlık, tarım, güvenlik, kültür-turizm, Doka projeleri, SYDV yardımları ve projeleri ile yapımı devam eden yatırımlar konusunda bilgi aldı.

Gürgentepe'nin Ordu'nun en yüksek ikinci ilçesi ve Ordu'nun güzel ilçelerinden bir tanesi olduğunu söyleyen Vali Balkanlıoğlu, Kaymakam Kasman'a yeni görevinde başarılar dileyerek, "Bizler devleti temsil ediyoruz. Vatandaşların her türlü şikayet ve taleplerini alarak, çözüme kavuşturmak için gayret gösterilmeli." diye konuştu.

Balkanlıoğlu'nun incelemeler ve iade-i ziyaretler kapsamında son durağı ise Gölköy İlçesi oldu.

Burada Gölköy Kaymakamı Tuncay Kaldırım, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Doğan Bozkurt, İlçe Emniyet Müdür Vekili Beytullah Bakıcı ve kurum müdürleri tarafından karşılanan Vali Balkanlıoğlu, Kaymakam Kaldırım'a yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu ve ilçe ile ilgili brifing aldı.

Ziyaretler sonunda bir değerlendirme yapan Balkanlıoğlu, ziyaretler kapsamında ilçelerin genel sorunlarının gözden geçirildiğini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Balkanlıoğlu'ndan İlçe Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement