Vali Baruş, Şehit Polis Özen'in Ailesine Başsağlığı Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Vali Baruş, Şehit Polis Özen'in Ailesine Başsağlığı Ziyaretinde Bulundu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehidin baba evine akın eden vatandaşlar Şehidin teyzesi ve annesinin hastaneden eve gelmesi Bolu Valisi Aydın Baruş'un açıklaması- Bolu Valisi Baruş ve Emniyet Müdürü Kızılkaya, şehit polis Özen'in ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu Bolu Valisi Aydın Baruş ve Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit olan polis Ozan Özen'in ailesini ziyaret etti.

16.07.2016 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehidin baba evine akın eden vatandaşlar

Şehidin teyzesi ve annesinin hastaneden eve gelmesi

Bolu Valisi Aydın Baruş'un açıklaması

- Bolu Valisi Baruş ve Emniyet Müdürü Kızılkaya, şehit polis Özen'in ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu

Bolu Valisi Aydın Baruş ve Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit olan polis Ozan Özen'in ailesini ziyaret etti.

Vali Baruş ve Kızılkaya, İstanbul Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan ve İstanbul'daki saldırıda şehit düşen Özen'in, Necip Fazıl Kısakürek Bulvarı'nda yaşayan annesi Emine ve babası Metin Özen'i ziyaret etti.

Aileye başsağlığı dileklerini ileten Baruş, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin birliğine, beraberliğine ve huzuruna kastetmek isteyen hainlerin saldırıları sonucu birçok vatandaşın şehit düştüğünü söyledi.

Özen'in saldırılarda şehit olduğunu anlatan Baruş, "Ailesinin ve milletimizin acısını paylaşmak üzere buraya geldik. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Devletimiz ve milli iradeyi temsil eden tüm kurumlarımız dimdik ayakta. Vatanımıza ve devletimize kastedenlere hiçbir zaman fırsat vermeyeceğiz. Şehitlerimizin fedakarlığı da bunun teminatıdır." diye konuştu.

Baruş, bir gazetecinin "darbe girişimiyle ilgili olarak Bolu'da gözaltına alınan olup olmadığı" sorusu üzerine "Şu anda Bolu'da gözaltına alınan yok. Ancak, Bolu 2. Komando Tugay Komutanı Hakkari'de gözaltına alındı. Bundan sonraki prosedürü savcılıklar takip edecek. Vatandaşlarımız böyle birlik ve beraberlik içine olduğu müddetçe bu hainlere hiçbir zaman fırsat vermeyeceğiz." dedi.

Bu arada, şehidin babaevinin bulunduğu caddeye Türk bayrakları asıldı.

Vali Baruş, Şehit Polis Özen\'in Ailesine Başsağlığı Ziyaretinde Bulundu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Baruş, Şehit Polis Özen'in Ailesine Başsağlığı Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika


Advertisement