Vali Bektaş, 19 Mayıs Stadyumu'ndaki Çalışmaları İnceledi - Son Dakika
Güncel

Vali Bektaş, 19 Mayıs Stadyumu'ndaki Çalışmaları İnceledi

Vali Bektaş, 19 Mayıs Stadyumu\'ndaki Çalışmaları İnceledi

Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda başlayan çim ve alt yapı yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Erdoğan Bektaş, stadın önümüzdeki sezonun ilk maçına yetişmeyebileceğini söyledi.

23.07.2015 19:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda başlayan çim ve alt yapı yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Erdoğan Bektaş, stadın önümüzdeki sezonun ilk maçına yetişmeyebileceğini söyledi.

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hatun Sarıkaya ile birlikte 19 Mayıs Stadyumu'nda yapılan çim ve alt yapı yenileme çalışmalarını yerinden inceledi. Yenileme çalışmalarını üstlenen Agora İnşaat firması yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Bektaş, yapılan çalışma ile stadın zeminin daha sağlam hale geleceğini ifade etti.

Vali Bektaş incelemenin ardından yaptığı açıklamada, "Stadın profesyonel ve eksiksiz bir şekilde hale gelmesi için gereken neyse yapılıyor. Yeni bir düzeleme yapılarak bundan sonra bir daha böyle bir çalışmaya ihtiyaç kalmayacak. Şu an ilgili firma gece geç saatlere kadar saha içerisinde çalışıyor. Hedefimiz sahayı liglere yetiştirmek. Ancak ilk maçlara yetişmeyebilir. Çünkü önemli olan husus çimin tutması. Buda kolay bir iş değil" dedi.

Vali Bektaş, stadyumun Akhisar Belediyespor mu yoksa geçten olduğu gibi Manisaspor'a mı devredileceği konusundaki bir soruya ise, "Şu an kesin birşey yok. Burası Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait. Manisaspor buradan feragat etti. Buranın sahibi şimdi müdürlüğümüzdür. Daha sonra oturup kime devredileceği hususu konuşacağız. Sezonluk olarak hangi takım isterse anlaşmaya varılabilir" diye konuştu.

İKİ TRÜBÜNDEKİ SAHA MESAFELERİ BİRBİRİNİ TUTMUYOR

Manisa İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili Hatun Sarıkaya, stadın en önemli sorunun bir tanesinin protokol ile Gediz tribünlerinin sahaya olan mesafe farklılıkları olduğuna dikkat çekti. Stadtaki çalışmaların 20 iş gününde bitirileceğini vurgulayan Sarıkaya, "Yer teslimi yapıldı. 13 Ağustos'ta teslim alacağız. Şu an saha da öncelikle çalışmalardan birisi drenaj çalışması. Alt yapıları tamamen yenilenecek. Sonra çim ekme çalışması olacak. Statda bir kayma söz konusuydu. İki tribünün sahaya mesafeler bir birine eşit değildi. Mesela protokol tribününde oturanlar taç çizgisini göremiyordu. Bu çalışma ile yaşanan bu sorunda giderilmiş olacak" diye konuştu. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vali Bektaş, 19 Mayıs Stadyumu'ndaki Çalışmaları İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement