Vali Bektaş'tan Ramazan Bayramı Mesajı - Son Dakika
Yerel

Vali Bektaş'tan Ramazan Bayramı Mesajı

Vali Bektaş\'tan Ramazan Bayramı Mesajı

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında mutlu girilmesi gereken Ramazan Bayramı’nı Gölmarmara’da yaşanan trafik kazasında kaybedilen 15 kişinin acısıyla buruk bir şekilde karşıladıklarını söyledi.

15.07.2015 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında mutlu girilmesi gereken Ramazan Bayramı'nı Gölmarmara'da yaşanan trafik kazasında kaybedilen 15 kişinin acısıyla buruk bir şekilde karşıladıklarını söyledi.

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı bayram mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Dargınlıkların sona erdiği, sevgi bağlarının güçlendiği, yardımlaşma ve paylaşma duygularının pekiştiği, saygı ve hoşgörüyle birbirimize daha çok yaklaştığımız mutlu günlerimizden olan Ramazan bayramını, Gölmarmara'daki trafik kazasında yitirdiğimiz 15 canımızın burukluğu içerisinde yaşıyoruz. Ramazan ayı boyunca, birlik ve beraberlik içerisinde yardımlaşma ve paylaşma duygularının en güzelini yaşadık. İftar yemeklerinde paylaştığımız lokmalar bizi birbirimize daha da yaklaştırırken, geleceğe yönelik umutlarımızı artırıp, birbirimize güvenmenin de teminatı oldu. Sınır komşularımızın yaşadığı savaş ve çatışma ortamının en kısa sürede sona ermesini dilerken, savaştan kaçarak ülkemize sığınan ve bir kısmı da Manisa'mızda bulunan yabancı konukların Manisalılara emanet oldukları bilinciyle davranarak onlara Türk misafirperverliğinin en güzel örneğini sergileyen hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bayram ziyareti için yola çıkacak vatandaşlarımızın bayram sevinçlerinin acıya dönüşmemesi için trafik kurallarına uymaları gerektiğini tekrar ifade ediyorum. Bayramların anlamını ve değerini sadece bayram günlerinde değil, yaşamın her alanında ve tüm ilişkilerimizde hatırlamayı, herkesin sevdikleriyle birlikte huzur içinde bayram geçirmelerini diliyor, bayramın hemşehrilerimize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle, saygı ve sevgilerimi sunuyorum."

BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

Bu arada Manisa'daki genel bayramlaşma programının 17 Temmuz Cuma saat 10.30'da Polisevi Salonu'nda gerçekleştirileceği belirtildi. Polisevindeki protokol bayramlaşmasının ardından 11.15'te Sevgi Evleri, 12.00'de Vakıf Huzurevi ve 12.45'te Muharip Gaziler Derneğinin ziyaret edilmesiyle Manisa'daki resmi bayramlaşma töreninin tamamlanacağı öğrenildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Bektaş'tan Ramazan Bayramı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement