Vali, Belediye Başkanı ve Vekil Eşleri Vatandaşa Misafir Oldu - Son Dakika
Yerel

Vali, Belediye Başkanı ve Vekil Eşleri Vatandaşa Misafir Oldu

Vali, Belediye Başkanı ve Vekil Eşleri Vatandaşa Misafir Oldu

Vali, belediye başkanı ve vekil eşleri, Yüreğir'de vatandaşlara misafir oldu, bayram hediyesi dağıttı.

26.07.2014 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali, belediye başkanı ve vekil eşleri, Yüreğir'de vatandaşlara misafir oldu, bayram hediyesi dağıttı.

Adana Valisi Mustafa Büyük'ün eşi Emine Hayriye Büyük, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın eşi Mehtap Çelikcan, Milletvekili M.Şükrü Erdinç'in eşi Remziye Erdinç, Meclis Üyeleri Fatma Evcimik, Aslıhan Yavuz, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Yıldırım, Yüreğir Levent Mahallesi'nde Ali ve Neslihan Kara ailesine misafir olup iftarlarını birlikte yaptılar.

Levent Mahallesi'nde akrabalarına ait bir evde oturan ve 3 çocukları olan Ali-Neslihan çifti engelli maaşı ile geçimlerini sürdürdüklerini belirttiler. Hasta olan kaynana ve kayınbabası ile birlikte yaşadıklarını belirten duyma engelli aile reisi Ali Kara Vali, belediye başkanı ve milletvekili eşlerinin kendilerini ziyaret etmelerinden mutluluk duyduklarını belirttiler. Ali ve Neslihan çifti "40 yıl düşünsem böyle bir şeyin olacağı aklıma gelmezdi. Evimize gelip bizleri mutlu ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştular.

Adana Valisi Mustafa Büyük'ün eşi Emine Hayriye Büyük ve Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın eşi Mehtap Çelikcan aileye ve çocukları süpriz hediyelerle mutlu ettiler. Acıların ve sevinçlerin paylaşıldığı zaman daha anlamlı olduğunu belirten Vali Mustafa Büyük'ün eşi Emine Hayriye Büyük Başkan Çelikcan'ın eşi Mehtap Çelikcan 've Milletvekili Şükrü Erdinç'in eşi Remziye Erdinç ailenin ihtiyaçları ve sıkıntılarını tespit edip giderilmesi yönünde çalışacaklarını belirttiler. Hasta olan yaşlılara moral veren eşler aileye iyi bayramlar dileyerek evden ayrıldılar. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali, Belediye Başkanı ve Vekil Eşleri Vatandaşa Misafir Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement