Adana Valisi Büyük, Feke'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Adana Valisi Büyük, Feke'yi Ziyaret Etti

Adana Valisi Büyük, Feke\'yi Ziyaret Etti

Adana Valisi Büyük, Feke ilçesinde incelemede bulunup, Feke Kaymakamı Mehmet Balıkçılar ve Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel'i makamında ziyaret etti.

23.06.2014 13:57  Güncelleme: 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Valisi Mustafa Büyük, Feke ilçesinde incelemede bulunup, Feke Kaymakamı Mehmet Balıkçılar ve Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel'i makamında ziyaret etti.

İlk olarak Feke Kaymakamlığını beraberinde İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ünsal Bulut ve Adana Orman Bölge Müdürü Abdurrahman Acer ile birlikte ziyaret eden Vali Mustafa Büyük, Kaymakam Mehmet Balıkçılar'dan ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı.

Ziyarette konuşan Vali Mustafa Büyük, vatandaşın taleplerinin hassasiyetle takip edilmesi gerektiğini belirterek, Kaymakam Balıkçılar'dan bu konuda tüm kurumların duyarlı olmasını istedi.

Kaymakam Balıkçılar, ziyaret sonunda Vali Büyük'e yöresel el dokuma kilim hediye etti.

Kaymakamlığın ardından Feke Belediyesi'ne geçen Vali Mustafa Büyük, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel'e iade-i ziyarette bulundu.

Ziyarette konuşan Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Vali Mustafa Büyük'ün ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirtip, Feke ile ilgili bilgi verdi.

Vali Mustafa Büyük ise, bu güne kadar yerel yöneticilerin daima yanlarında olduklarını, bu günden sonrada olmaya devam edeceklerini söyledi.

Ziyaret sonunda Feke Belediye Başkanı Sel, Vali Büyük'e üzerinde Feke'nin tarihi yapılarının bulunduğu porselen tabak hediye etti.

Vali Büyük, belediye çıkışında kendisini bekleyen çocuklar ile de yakından ilgilenerek, onlara çeşitli hediyeler verdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana Valisi Büyük, Feke'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement