Vali Büyük, Hal ve Otogarı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Büyük, Hal ve Otogarı Ziyaret Etti

Vali Büyük, Hal ve Otogarı Ziyaret Etti

Adana Valisi Mustafa Büyük, periyodik olarak gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretlerini hafta sonunda Sebze Hali ve Otogar esnafı buluşmalarıyla sürdürdü.

30.11.2015 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Valisi Mustafa Büyük, periyodik olarak gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretlerini hafta sonunda Sebze Hali ve Otogar esnafı buluşmalarıyla sürdürdü.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Söğüt'ün de hazır bulunduğu ziyarette sebze hali esnafı ve çalışanlarıyla bir araya gelen Vali Mustafa Büyük, Adana Kabzımallar Odası 2. Başkanı Zafer Hallaçoğlu ile Vedat Dalokay Sebze ve Meyve Hali Müdürü Volkan Göç'ten, üretilen sebze ve meyveler ile ürünlerin tüketicilere sunulması aşamaları hakkında bilgiler aldı.

Sebze hali ziyaretinde, Çukurova Bölgesi'nin ve Adana'nın Türkiye'nin önemli tarım ve üretim bölgelerinden biri olduğuna dikkat çeken Vali Mustafa Büyük, sebze hali esnafının üreticilerin alın terleriyle ürettikleri ürünlerin, tüketicilere sunulmasında önemli bir görevi yerine getirdiğini ifade etti. Ziyareti boyunca, sebze hali esnafı ve çalışanlarıyla bir araya gelerek sohbet eden Vali Büyük, kendisine iletilen talep ve beklentileri de dinledi.

Vali Mustafa Büyük'ün Sebze Hali'ni ziyaretinden sonraki durağı ise Otogar Müdürlüğü oldu. Otogar esnafını ziyarette bulunan Vali Mustafa Büyük, Türkiye'nin metropol kentlerinden olan Adana'da, şehir içi toplu taşımacılık kadar şehirlerarası taşımacılığında da yoğunluk yaşandığını ifade etti. Otogar esnafının dile getirdikleri tespitleri ve talepleri titizlikle değerlendireceklerini kaydeden Vali Büyük, kamu kurum ve kuruluşları olarak toplumun tüm kesimlerine olduğu gibi, otogar esnafının da daima yanlarında olduklarını belirtti.

Vali Büyük'ün, otogar ziyareti, buradaki güvenliği sağlayan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Otogar Büro Amirliği'nde görev yapan polis memurları, otogar esnafı ve yolcularla sohbetiyle son buldu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Büyük, Hal ve Otogarı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement