Sakarya Valisi Büyük, Hendek'te Tablet Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Sakarya Valisi Büyük, Hendek'te Tablet Dağıttı

Sakarya Valisi Büyük, Hendek\'te Tablet Dağıttı

Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Hendek ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette, Fatih Projesi kapsamında öğrencilere tablet bilgisayar dağıttı.

11.03.2014 15:29  Güncelleme: 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Valisi Mustafa Büyük Hendek İlçesi'ne gerçekleştirdiği ziyarette, Fatih Projesi kapsamında öğrencilere tablet bilgisayar dağıttı.

Vali Büyük'ün yaptığı ziyarette Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı ve İlçe Daire Müdürleri hazır bulundu.

Sakarya Valisi Mustafa Büyük beraberindeki heyet ile birlikte ilk olarak Hendek Atike Hanım Anadolu Lisesi ve İmam Hatip Lisesine öğrenciler ile bir araya geldi. Vali Büyük yaptığı açıklamalarında, "Fatih Projesi kapsamında öğrencilerimize Tablet Bilgisayar dağıtımı yapmak için bir araya geldik. Projenin amacı bilgisayarın eğitime daha fazla girmesi, gençlerimizin dışarılarda değil de kendilerine ait bir bilgisayar, bir tablet üzerinde çalışmalarına imkan sağlayan bir projedir. Şimdiye kadar akıllı tahtalarla derslerinizi yapıyordunuz. İnşallah bundan sonra tablet bilgisayarlarınızı da kullanmak sureti ile eğitim düzeyinizi daha üst seviyelere çıkacağınıza inanıyorum. Daha önce tablet bilgisayarları öğretmenlerinize vermiştik, bugün de siz sevgili öğrencilerimize veriyoruz. Hepinize başarılar diliyorum" diye konuştu.

Vali Mustafa Büyük daha sonra sırasıyla ilçede inşaatı devam eden Hendek Nuriye İlkokulu, Hendek Yeni Mahalle Anaokulu, Hendek Hantek İlkokulu, Hendek Endüstri Meslek Lisesi ve Hendek Çamlıca Ortaokulu inşaatlarını gezerek yetkililerden bilgi aldı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sakarya Valisi Büyük, Hendek'te Tablet Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement