Adana Valisi Büyük: Odaların Birlikteliği Mutluluk Verici - Son Dakika
Yerel

Adana Valisi Büyük: Odaların Birlikteliği Mutluluk Verici

Adana Valisi Büyük: Odaların Birlikteliği Mutluluk Verici

Adana Valisi Büyük, Adana'da faaliyet gösteren tüm odaların birlik ve beraberlik içinde hareket etmelerinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

26.07.2014 11:05  Güncelleme: 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü ile yönetim kurulu üyeleri Osman Nuri Oğuz, Hikmet Aslan, Vahit Gözek, Ömer Kaya, Halil Aksöz, Hamit Yüzereroğlu ve Bölge Müdürü Mustafa Keskin'i ziyaret ederek kentin gelişimi hakkında görüş alışverişinde bulundu. Vali Büyük, birçok kentin aksine Adana'da faaliyet gösteren tüm odaların birlik ve beraberlik içinde hareket etmelerinin şehrin kalkınmasında ve büyümesinde son derece önemli olduğunu ve bundan büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

"TÜM KURUMLARLA İŞBİRLİĞİ İÇİNDEYİZ"

Vali Büyük'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü ise, Adana'nın çok büyük bir sinerji yakaladığını ve tüm odaların, belediyelerin birbirlerini destekleyerek kent sorunlarının çözümü anlamında ortak paydada buluştuklarını söyledi. Tüm odaların elini taşın altına koyduklarını kaydeden Sütcü, desteklerinden dolayı tüm bakanlar, milletvekilleri ve valilere de minnettar olduklarını kaydetti. Görevinde 4 yılını bitirdiğini vurgulayan Sütcü, hiçbir kamu kurum ve kuruluşuyla sorun yaşamadıklarını ve bu durumun Adana ekonomisine olumlu yansımaları olduğunu sözlerine ekledi.

Vali Büyük ve AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü ile yönetim kurulu üyeleri ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana Valisi Büyük: Odaların Birlikteliği Mutluluk Verici - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement