Vali Büyük'ten Değişim Yayınlarına Teşekkür Belgesi - Son Dakika
Yerel

Vali Büyük'ten Değişim Yayınlarına Teşekkür Belgesi

Vali Büyük\'ten Değişim Yayınlarına Teşekkür Belgesi

Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Değişim Yayınevi sahibi İsmail Aydın’a Sakarya’da şehir kültürünün tanıtımı ve turizmin canlanmasında gösterdiği gayretlerden dolayı teşekkür belgesi verdi.

04.05.2014 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Değişim Yayınevi sahibi İsmail Aydın'a Sakarya'da şehir kültürünün tanıtımı ve turizmin canlanmasında gösterdiği gayretlerden dolayı teşekkür belgesi verdi.

Kendisini makamında ziyaret eden Değişim Yayınevi sahibi İsmail Aydın'a teşekkür belgesi veren Sakarya Valisi Mustafa Büyük, "Sakarya'da kültür ve turizmin yaygınlaşması ve bunun ülke geneline tanıtılmasına Sakarya Rehberi, Sakarya İlindeki Kasaba Yerleşmeleri, Adapazarı Yazıları, Aynalıkavak Yazıları, Sakarya Şairleri Antolojisi, Sait Faik'in Sakaryası, Sakarya Yazıları, 19. Yüzyılda Sakarya kitaplarıyla birlikte; Türk kültür tarihinin, ulusal ve uluslararası literatürde tanıtılmasını sağlayan, Tarih Boyunca Türk-Ermeni ilişkileri, Osmanlı Dönemi Balkan Savaşları, Çanakkale Savaşı gibi ansiklopedik eserlerin hazırlanmasını, basılmasını ve dağıtımını yapan Değişim Yayınlarına teşekkür ediyorum" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Büyük'ten Değişim Yayınlarına Teşekkür Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement