Vali Canbolat Aktütün'de Şenliklere Katıldı - Son Dakika
Yerel

Vali Canbolat Aktütün'de Şenliklere Katıldı

Vali Canbolat Aktütün\'de Şenliklere Katıldı

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, Şemdinli ilçesine bağlı Aktütün köyünde düzenlenen şenliklere katıldı.

23.06.2014 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, Şemdinli ilçesine bağlı Aktütün köyünde düzenlenen şenliklere katıldı.

Vali Canbolat, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Mehmet Okkan, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muzaffer Sönmez, Şemdinli Kaymakamı Adem Ünal, İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, 34. Hudut Tugay Komutan Vekili Albay Murat Yeşilköy, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Fatih Üstündağ ile birlikte Aktütün Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nce düzenlenen şenliklere katıldı. Köylüler tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Vali Canbolat, vatandaşlarla tek tek tokalaştı.

Daha sonra şenlikte bir araya geldiği köylülerle sohbet ederek onların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Vali Canbolat, köylülerin duygularına, düşüncelerine ve geleneklerine ortak olmak istedikleri için şenlikte bulunduklarını belirterek, kendilerini şenliğe davet eden Şemdinli Kaymakamı ve köy sakinlerine teşekkür etti.

Aktütün Köyü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Nihat Atay ise, bu yıl ikincisini düzenledikleri şenliklere katılan Vali Canbolat ve beraberindeki komutanlara teşekkür etti.

Aktütün Köyü Muhtarı Cevdet Arıcı da, ilk kez bir valinin köylerini ziyaret ettiğini belirterek, "Sayın Valimizin köyümüze yaptığı ziyaretinden oldukça memnun olduk. Köyümüzü ziyaret ederek bizlerle bir araya gelen Sayın Valimize sorun ve sıkıntılarımızı ilettik. Sayın Valimiz de devletin sağladığı olanaklarla köyde yaşanan sorun ve sıkıntıları gidereceklerini ifade ettiler" dedi.

Vatandaşların halaylar çekerek eğlendiği şenliğin ardından köyden ayrılan Vali Canbolat, ilçeye bağlı Tekeli köyünü de ziyaret ederek, bir araya geldiği vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyerek taleplerini not aldı. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Canbolat Aktütün'de Şenliklere Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement