Vali Canbolat, Durankaya Beldesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Canbolat, Durankaya Beldesi'ni Ziyaret Etti

Vali Canbolat, Durankaya Beldesi\'ni Ziyaret Etti

Hakkâri Valisi Yakup Canbolat, Durankaya Beldesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

05.08.2014 19:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, Durankaya Beldesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Kentte göreve başladığı günden bu yana gerek idari sorumluluğunu yerine getiren gerekse halkla bütünleşmek amacıyla ilçe, belde ve köy ziyaretlerini sürdüren Vali Yakup Canbolat, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ebubekir Ceylan, Vali Yardımcıları Cumhur Duran, Mustafa Temiz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ile kamu kurum ve kuruluş amirleriyle birlikte il merkezine bağlı Durankaya Beldesi'ni ziyaret etti.

Çeşme mevkiinde Durankaya Beldesi Belediye Başkanı Fatih Keskin tarafından karşılanan Vali Canbolat, burada vatandaşlarla bir süre sohbet etti. İlk olarak beldede yapımı devam eden Gençlik Merkezini ziyaret eden Vali Canbolat, daha sonra yapımı süren cami inşaatını gezdi. Beldedeki Anadolu Çok Programlı Lisesi'nde de incelemelerde bulunan Vali Canbolat, daha sonra beldedeki konuk evine misafir oldu. Burada bir araya geldiği vatandaşlarla çay içerek sohbet eden Vali Canbolat, ardından Durankaya Belediyesi'ne geçti. Belediye binası önünde yüzlerce kişi tarafından alkışlarla karşılanan Vali Canbolat, kendisi karşılayan vatandaşlarla tek tek tokalaşarak gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti. Karşılamanın ardından Vali Canbolat, makamında ziyaret ettiği Belediye Başkanı Fatih Keskin'den beldenin sorunlarıyla ilgili bilgi aldı. Vali Canbolat'ın beldelerine gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Keskin, belde olarak içinde bulundukları sorun ve sıkıntıları dile getirdi. Yaklaşık 7 bin nüfusu bulunan beldelerinin 7 muhtarlık ve 22 yerleşim biriminden oluştuğunu belirten Keskin, "İlimizin huzur ve güveni için elimizden geleni her zaman yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Bizim için devlet kutsaldır. Bizler devleti ile hareket eden ve bütünleşen bir beldeyiz. Bununla da onur duyuyoruz. Durankaya her zaman huzurdan, sükünetten yana olan bir beldedir. Durankaya Hakkari için çok büyük bir önem arz ediyor. İl merkezine bağlı olan tek belde Durankaya'dır. Beldemizde yol, sulama suyu ve kanalizasyon şebekesi sıkıntısı var. Bu konuda sizlerin desteğini bekliyoruz" dedi.

Vali Yakup Canbolat ise, Valilik olarak imkanları dahilinde Durankaya Beldesi'ne gereken hizmeti sunacaklarını belirterek, "Durankaya duruşuyla, davranışıyla, sosyal adetleriyle doğru bir noktada durduğunu söyledi. Vali Canbolat, "Devletin hizmeti noktasında sayın başkanın taleplerini valilik olarak beldemize sunmaya gayret edeceğiz. Sizlerin daveti üzerine bugün kamu kurum ve kuruluşlarımızda görevli arkadaşlarımızla birlikte buraya geldik. Ev sahipliğinizden ve misafirperverliğinizden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Hakkari ilinin ihtiyaç duyduğu şey birlik ve beraberliktir. Birlik ve beraberlik olursa belli bir mantalite içerisinde yürütülürse devlet her türlü imkanını ve hizmetini getirir. Durankaya'ya da getirir, Hakkari'ye de getirir, Yüksekova'ya da getirir, Çukurca'ya da getirir. Yeter ki belli bir anlayışın belli bir hoşgörünün insanı olalım. Artık yöremizde devam eden belli tehditlerin kalkmasını arzu edelim. Birbirimizi doğru anladıktan sonra memleketin, devletin, hükümetin çözemeyeceği sorunlar yok. Bu noktada bizim kapımız bütün vatandaşlarımıza açık. Her türlü sorunlarınızı taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Biz sizlerin talep ettiği hizmetleri elimizde imkanlar olduğu sürece sunmaya hazırız. Sizlerin bu sıcak karşılamanızı, hoşgörü ve sevgi ortamınız bizleri ziyadesiyle memnun etti. Hepinize teşekkür ederiz" dedi.

Ardından Vali Canbolat, belediye binası önünde onuruna verilen yemekte belde halkıyla bir araya geldi. Vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Vali Canbolat, yanına gelen çocuklarla da yakından ilgilenerek kendilerine şeker ve oyuncak dağıttı. Vali Canbolat, ardından beldedeki jandarma karakolunu da ziyaret etti. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Canbolat, Durankaya Beldesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement