Vali Canbolat Sınırda - Son Dakika
Yerel

Vali Canbolat Sınırda

Vali Canbolat Sınırda

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, beraberindeki heyetle Irak sınırda incelemelerde bulunarak yeni görevine başlayan komutanlara ise ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

08.09.2014 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, beraberindeki heyetle Irak sınırda incelemelerde bulunarak yeni görevine başlayan komutanlara ise 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Vali Canbolat, beraberindeki Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Otal, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yavuz Özfidan ve İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ile Çukurca ilçesinde ilk olarak yeni göreve başlayan Çukurca 2. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Serdar Sevgili'yi makamında ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dileklerinde bulundu.

Daha sonra i ilçe merkezine geçen Vali Canbolat ve beraberindekiler, İlçe Kaymakamı Ünal Koç ve vatandaşlar tarafından karşılandı. İlçe merkezindeki Belediye Parkı'nda vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Canbolat, ardından Üzümlü köyünde açılacak olan sınır kapısıyla ilgili yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Üzümlü Sınır Kapısı ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Canbolat, sınırda bulunan Iraklı yetkililerle de görüştükten sonra il merkezine döndü. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Canbolat Sınırda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement