Vali Canbolat'tan Başkan Özgüven'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vali Canbolat'tan Başkan Özgüven'e Ziyaret

Vali Canbolat\'tan Başkan Özgüven\'e Ziyaret

Konya Valisi Yakup Canbolat, ilçe ziyaretleri kapsamında geldiği Ereğli’de Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i ziyaret etti.

30.08.2016 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Valisi Yakup Canbolat, ilçe ziyaretleri kapsamında geldiği Ereğli'de Belediye Başkanı Özkan Özgüven'i ziyaret etti.

Vali Canbolat; Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaren, Selçuklu Kaymakamı Sabit Kaya, Meram Kaymakamı Nuh Mehmet Hamurcu, İl Jandarma Komutanı İsmet Cansaran ve İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Özgüven'den ilçenin genel yapısı hakkında bilgi aldı. Ereğli'nin tarih ile özdeşleşmiş bir geleneğe sahip olduğunu ifade eden Başkan Özgüven, tarihi ve kültürel açıdan son derece zengin bir bölgeye sahip olan Ereğli'nin bu değerlerle birlikte gelişimini sürdürdüğünü söyledi. Başkan Özgüven, Ereğli'ye değer katan çalışmalara imza attıklarını belirttiği konuşmasında, "Sayın Valimizin öncülüğünde birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize ve Konya'mıza hizmet etmekten onur duyuyoruz" dedi.

Ereğli'nin sosyal, kültürel ve ekonomik yönden Konya'nın en önemli ilçelerinden birisi olduğunu kaydeden Vali Yakup Canbolat da, Ereğli'de bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, Başkan Özgüven'i başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Canbolat'tan Başkan Özgüven'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement