Vali Canbolat Vatandaşlarla Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Vali Canbolat Vatandaşlarla Bayramlaştı

Vali Canbolat Vatandaşlarla Bayramlaştı

Hakkari Valisi Yakup Canbolat Ramazan Bayramı münasebetiyle valilik konağı bahçesinde kamu kurum ve kuruluş amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, iş adamları ve vatandaşlarla bayramlaştı.

28.07.2014 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari Valisi Yakup Canbolat Ramazan Bayramı münasebetiyle valilik konağı bahçesinde kamu kurum ve kuruluş amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, iş adamları ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Cumhuriyet Caddesinde bulunan vali konağında gerçekleştirilen bayramlaşmaya Hakkari Valisi Yakup Canbolat, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğ General Muzaffer Sönmez, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, Durankaya Bağımsiz Belediye Başkanı Fatih Keskin, Ak Parti İl Başkanı A.Muttalib Özbeg, İl Müftüsü M Faysal Geylani, Hakkir Ticaret ve Sanayi (HATSO) Odası Başkanı Servet Taş, kurum amirleri, iş adamları, şehit ve gazi aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Valilik konağında gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde Hakkarı Valisi Yakup Canbolat ve Tuğ General Muzaffer Sönmez misafirleri girişte karşılayarak aileleri ile gelen çocuklara da oyuncak hediye etti.

Burada bir konuşma yapan Hakkari Valisi Yakup Canbolat, Manevi ayı ile dolu bir ay olan Ramazan ayını geride bıraktığını belirterek bugün Ramazan bayramının ilk gününü idrak ettiklerini söyledi. Vali Canbolat, "Bu ay bizim değerlerimiz ve inançlarımız açımızdan çok önemliydi. İnşallah her nefis Ramazan ayından gerekli nasibini almıştır. Çünkü Ramazan ayı gerçekten insanların birbirini tanıdığı, birbirini gözettiği, birbiri ile yardımlaştığı nefsini birçok tehlikeden uzaklaştırdığı ve terbiye ettiği bir aydır. Bayramlar ise sevinçlerimizin bir araya geldiği, gönüllerin ise el ele tutuştuğu bir gündür. İstedik ki kendi mahremimiz olan konutumuzu Hakkari'li vatandaşlarımıza açalım, bayramlaşmayı da vali konağında yapalım" dedi.

Vali Canbolat, "Gönül arzu ediyor ki Ramazan ayı içinde yaşadığımız bir olay inşallah bundan sonra Hakkari ilimizde yaşanmaz. İnsanlarımız barış, kardeşlik içerisinde bundan sonra daha güzel daha mutlu devam ederler. Bunu tesis etme noktasında herkesin büyük gayret içerisinde olması gerekir. Ben bu dönem hassasiyet gösteren insanlar gördüm. Bu olayın hassasiyetini Hakkari'deki bütün vatandaşlarımızdan devam etmesini istiyorum. Bizler hassas olursak sevgimizi, muhabbetimizi ve kardeşliğimizi koruma noktasında hiç kimsenin gücü yetmez buna yıkmaya. Ama aramıza ihtilaf girerse rahmet bozulur bu kez. Kardeşliğimiz ve sevgimiz arasına kesinlikle ihtilaf girmemeli, fitne girmemeli sevgimiz her şeyden üstün olmalıdır. İnşallah bundan sonra üzüntü göreceğimiz olaylar görmeyiz. Hep mutlu oluruz. Valilik konutuna ve bayramlaşmaya geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından il Müftüsü M.Faysal Geylani bu birlikteliğin bozulmaması için dua etti. Duaların ardından misafirlere tatlı ve içecek ikramı yapıldı. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Canbolat Vatandaşlarla Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement