Vali Çelik, Spor Salonlarının İnşaatlarında İnceleme Yaptı - Son Dakika
Yerel

Vali Çelik, Spor Salonlarının İnşaatlarında İnceleme Yaptı

Vali Çelik, Spor Salonlarının İnşaatlarında İnceleme Yaptı

Vali Azmi Çelik, Yenikent Mahallesi’nde yapımı devam eden kapalı spor salonu ve olimpik yüzme havuzu inşaatlarında inceleme yaptı.

24.08.2016 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Azmi Çelik, Yenikent Mahallesi'nde yapımı devam eden kapalı spor salonu ve olimpik yüzme havuzu inşaatlarında inceleme yaptı.

5 bin metrekare alana inşa edilecek, 3 bin seyirci kapasiteli kapalı spor salonunu inceleyen Vali Çelik, ardından bin seyirci kapasiteli olimpik yüzme havuzu inşaatında inceleme yaptı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Mithat Mutu tarafından verilen bilgileri değerlendiren Vali Çelik, Eskişehir'in bir spor şehri olduğunu söyledi.

Spor salonlarının devam eden inşaat durumlarını yerinde gördüklerini aktaran Vali Çelik, salonlarının hizmete girmesiyle birlikte, sporseverlerin Eskişehir'le daha çok iftar edeceğini bildirdi. Tesisleri en kısa zamanda hizmete sunmaya çalıştıklarını aktaran Vali Çelik, spor yapmanın artık bir yaşam biçimi haline geldiğini kaydetti. Herkesin spor yapması gerektiğini belirten Vali Çelik, spor yönünden Eskişehir'in zengin bir çeşitliliğe sahip olduğunu dile getirdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Çelik, Spor Salonlarının İnşaatlarında İnceleme Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement