Vali Cengiz, Adını Taşıdığı Bebeği Ailesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Cengiz, Adını Taşıdığı Bebeği Ailesini Ziyaret Etti

Vali Cengiz, Adını Taşıdığı Bebeği Ailesini Ziyaret Etti

Mardin Valisi Ahmet Cengiz, geçen hafta dünyaya dünya ya gelen Davut ve Leyla Aksel'in Ahmet Cengiz Aksel adını verdiği bebeği evinde ziyaret etti.

24.05.2014 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Valisi Ahmet Cengiz, geçen hafta dünyaya dünya ya gelen Davut ve Leyla  Aksel'in Ahmet Cengiz Aksel adını verdiği bebeği evinde ziyaret etti.

Bebeği kucağına alarak duygulu anlar yaşayan Cengiz, adı ve soyadını taşıdığı bebeğe ömürboyu sağlık ve başarı diledi.

Resmi Gazetede yayımlanan Valiler Kararnamesi'yle merkez valisi olarak atanan Vali Cengiz, adının Mardin'de kalmasından çok mutlu olduğunu belirtti.

Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gönlünün, yüreğinin ve kapının Mardinlilere her zaman açık olacağını dile getiren Cengiz," Adımın ve soyadımın taşınması çok güzel. ben çok onurlandırdı. Mardin halkının 7 den 70'e herkesin büyük desteğini gördüm. Bana verilen destekten dolayı gösterilen yakınlıktan dolayı herkese yürekten teşekkür ediyorum. Mardin'in benim yanımda çok çok özel bir yeri olacak. Bundan sonra Mardinlilere gönlüm, yüreğim, kapım her zaman açık olacak. Tekrar herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu

Ahmet Cengiz Akselin babası Davut Aksel ise  Vali Cengiz'in Mardin'den gitmesine çok üzüldüklerini, kente büyük katkıları olan Vali Cengiz adını bebeklerine verdiklerini söyledi. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Cengiz, Adını Taşıdığı Bebeği Ailesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement