Vali Cengiz'den Veda Mesajı - Son Dakika
Yerel

Vali Cengiz'den Veda Mesajı

Vali Cengiz\'den Veda Mesajı

Merkeze atanan Cengiz: "Makamların en yücesinin insanlık makamı, yine en yüksek mevkinin insanların gönlünü kazanmak olduğu prensibiyle hizmet verme çabasında oldum"

04.06.2014 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Valisi iken merkeze atanan Ahmet Cengiz, makamların en yücesinin insanlık makamı olduğunu, en yüksek mevkinin de insanların gönlünü kazanmak olduğunu belirtti.

Merkez Valiliği'ne atanan Cengiz, yaptığı yazılı açıklamada, 1 yıl süreyle görev yaptığı "Güneydoğu'nun incisi, sevgi ve hoşgörü şehri Mardin'in sevgi dolu insanlarıyla yaşamında unutulmayacak bir yer aldığını" belirtti.

Başta eğitim olmak üzere daha önce başlatılmış projelerin inşaatlarının devamı konusunda ekip halinde, kamu hizmetlerinin yürütülmesi, hızlandırılması ve etkili bir şekilde sürdürülmesi konusunda gayret sarf etiklerini kaydeden Cengiz mesajında şunlara yer verdi:

" Makamların en yücesinin insanlık makamı; yine en yüksek mevkinin insanların gönlünü kazanmak olduğu prensibiyle  hizmet verme çabasında oldum.  Her zaman ifade ettiğim gibi Mardin, üstü küllenmiş bir cevhere benziyor. İnanıyorum ki bu küller üflenecek, parlak ve göz alıcı bu cevher en kısa zamanda ortaya çıkacaktır. Görev yaptığım süre içinde üç kırmızı çizgimiz olduğunu her zaman belirttim ve yolsuzluk, etik dışı davranış ve vatandaşa kötü muameleye müsaade edilmemesi için gerekli her türlü çalışmayı yaptım. Kamu hizmetlerinin gerçekleştirilmesinde koordinasyon ve uyuma her zaman önem verdim.

Görevim süresince hep desteğini gördüğüm, milletvekillerimize, mesai arkadaşlarıma, sivil toplum kuruluşlarımızın yöneticilerine, iş adamlarımıza, kamu görevlilerimize, basın mensuplarımıza ve Saygıdeğer Mardin  halkına şahsıma gösterdikleri teveccüh ve destek için teşekkür ederim. Bu duygularla, tüm Mardinli  hemşerilerime  veda ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Cengiz'den Veda Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement