Vali Cengiz Kızıltepe'de Veda Ziyaretlerinde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Vali Cengiz Kızıltepe'de Veda Ziyaretlerinde Bulundu

Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz Kızıltepe’de veda ziyaretlerinde bulundu.

27.05.2014 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz Kızıltepe'de veda ziyaretlerinde bulundu.

Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Vali Cengiz'e eşlik ederek ilçede Oda başkanları, sivil toplum kuruluşları, kanaat önderleri ve birçok esnafı ziyaret ederek vedalaştı.

Kızıltepe Ticaret ve Sanayi Odasında oda başkanlarını ziyareti sırasında bir açıklama yapan Mardin Valisi Ahmet Cengiz Mardin Valisi olarak çalıştığı bir yıl süre içerisinde Mardinli hemşerileriyle çok yakın ilgi alaka yardım gördüğünü ifade ederek şöyle konuştu:

" Gerek sivil toplum örgütlerinden odalardan, meslek teşekküllerinden gerek bürokrasiden, askeri, adli, mülki bürokrasiden onların desteklerini gördüm. Politikacı dostlarımızdan yakın ilgi ve destek gördük. Hepsine yürekten teşekkür ediyorum. Huzurlu bir şekilde Mardin'den ayrılıyorum. Bu gün Kızıltepe'deyim hemşerilerimizle vedalaşmak için geldik. Her zaman olduğu gibi bu günde sağ olsunlar samimi bir şekilde bizi karşıladılar. Hiçbir zaman Mardin Kızıltepe ve tüm hemşerilerimiz unutmam mümkün değil. Onlara kapılarımız her zaman açık. Herkese teşekkür ediyorum." Dedi.

Oda başkanları adına konuşan Kızıltepe S.S Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı İsa Tunç ise Sayın Valinin tayınının böyle erken çıkması tüm sivil toplum örgütleri ve meslek odalarını çok üzdüğünü belirtti.

Tunç şunları söyledi:

" Bizler açısından valimizin tayınının çıkması çok üzücü oldu. Özellikle halka bu kadar yakın halka bu kadar ilgili halkın sorun ve problemlerini yakından takip eden hatta ve hatta saat 6'da Kızıltepe gibi bir yerde okullarının kapısında olan bir valiyi biz şimdiye kadar görmedik.  Bu valimiz terfi edeceğine maalesef bir senesi dolmadan gönderilmesi hepimizi çok üzmüştür. Biz bunu hazmetmiyoruz. Biz bunu kabul etmiyoruz." dedi. - Mardin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Cengiz Kızıltepe'de Veda Ziyaretlerinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement