Vali Çiçek, Dalaman'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Vali Çiçek, Dalaman'da İncelemelerde Bulundu

Vali Çiçek, Dalaman\'da İncelemelerde Bulundu

Muğla Valisi Amir Çiçek, Dalaman'da incelemelerde bulundu.

03.11.2016 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Valisi Amir Çiçek, Dalaman'da incelemelerde bulundu.

Vali Çiçek'e Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci eşlik etti.

Dalaman'da Şehit Mehmet Akif Sancar İmam Hatip Lisesi'nde öğrencilerle bir araya gelen Çiçek, birkaç gün önce cumhuriyetin ilanının 93. yılının kutlandığını hatırlatarak, "93 yıl önce Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurularak, ecdadımız devleti bizlere emanet etmiştir. Gazi Mustafa Kemal, silah arkadaşları, yurdumuzu, vatanımızı, bayrağımızı, milletimizi korumak için canlarını feda etmiştir. Bu uğurda şehit olan atalarımız ve kanlarını akıtan gazilerimiz sayesinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulmuş ve hala yaşıyor." ifadesini kullandı.

Kurulduğu günden bugüne Türkiye Cumhuriyeti Devletini, bayrağını, milletini, vatanını yok etmek, ezanları susturmak isteyenlerin durmadığını belirten Çiçek, bu nedenle ülke gençlerinin her zamankinden daha uyanık ve akıllı olmasını istedi.

Yıllarca Türk Milletini birbirine düşürerek, nifak tohumu ekerek bölmeye, PKK, DAEŞ, FETÖ gibi değişik şekilde terör örgütleri kurarak ülkeyi yok etmeye çalışanların olduğunu anlatan Çiçek, şunları söyledi:

"15 Temmuz 2016 günü de Türkiye Cumhuriyeti Devletini yıkmak, parçalamak, bayrağımızı indirmek, ezanlarımızı susturmak, vatanımızı bölüp devletimizi yok etmek için girişimde bulundular. Kendi içimizde birbirimize düşürerek düşman yetiştirdiler. O gece bizim silahımız, uçağımız, tanklarımız, tüfeklerimizle asker kılıklı ihanet çeteleri bizi yok etmek için Ankara'da TBMM'yi bombaladılar. Fakat içinde vatan, millet, bayrak, din sevgisi olan vatandaşlarımız onlara fırsat vermedi. Aziz milletimiz sayesinde bugün hepimiz özgürce yaşama devam ediyoruz."

Vali Çiçek konuşmasının ardından beraberindeki heyetle sınıfları gezdi, öğrencilerle sohbet etti.

Okul ziyaretinin ardından Dalaman Devlet Hastanesini de ziyaret eden Çiçek, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Çiçek, Dalaman'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement