Vali Çiçek, Ortaca'da Muhtarları Dinledi - Son Dakika
Yerel

Vali Çiçek, Ortaca'da Muhtarları Dinledi

Vali Çiçek, Ortaca\'da Muhtarları Dinledi

Muğla Valisi Amir Çiçek, Ortaca’da ilçenin sorunlarını birinci ağızdan dinleyip, çözülmesi amacıyla muhtarlar ile bir araya geldi.

28.04.2015 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Valisi Amir Çiçek, Ortaca'da ilçenin sorunlarını birinci ağızdan dinleyip, çözülmesi amacıyla muhtarlar ile bir araya geldi.

Yapılan toplantıya Vali Amir Çiçek, Vali Yardımcısı Fatih Ürkmezer, Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Ortaca Kaymakamı Hüseyin Yılmaz, Garnizon Komutan Vekili J. Üstğ. Emre Altan, Belidiye Başkanı Hasan Karaçelik, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan İlde bulunan daire müdürleri, İlçede bulunan Sivil Toplum Kuruş Temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

Kaymakam Hüseyin Yılmaz, yaptığı açılış konuşmasında; " Valimizin ilçemizde bulunmasının nedeni, ilçenin sorunlarını muhtarlarımızdan, sivil toplum kuruluşlarından birinci ağızdan dinlemek ve ilçenin genel durumları ile ilgili bilgi almak için bizden toplantı yapmamız için talimatlarını verdi. Bugün ilçemizin genel sorunlarını ve değerlendirmesini yapmak, sizlerle ilgili taleplerin ve ilçede bulunan meselelerle ilgili sizlerden bire bir bu konuları dinleme ve yapılması gerekenler için bizlere talimat verilmesini isteyip, bu toplantıyı gerçekleştirdik. Sizlerinde ilçemizdeki sorunların ve yapılması gereken konular var ise, dile getirmede fayda var; Valimiz gerekli talimatları vererek sorunların çözülmesini isteyecektir" dedi.

Vali Amir çiçek ise; "Ortaca'ya zaman zaman ziyaret edip gerekli bilgileri almaktayım. Yalnız bugün sadece çay içmek için değil sizlerin sorunlarını dinlemek için İldeki Daire Müdürleri ve İlçede bulunan görevlilerin sorunlarını dinlemek için buradayız. Ortaca'daki mahallelerde yaşayan bütün vatandaşlarımızın hiç ayrım yapmadan bütün diyorum ki, uzak yakın demeden kırsal demeden fakir zengin demeden, siyasi yapısı demeden hepsini düşünerek onlara hizmet yapabilmek için buradayız. Sizler seçilen bizler de atanan sivil toplum kuruluşlarından seçilenler hepimiz hizmet karız. Benim Ortaca'ya ilk gelişim değil, ilk gelişimde görevli kaymakam, Garnizon ve Emniyet Müdürlüğünü gezdim. İkinci gelişimde ilçeyi biraz daha yakından tanıma fırsatım oldum. Şimdide sizlerin sorunlarını yerinde dinlemek için buradayım. Vatandaş önce sağlığı, sonra huzuru sağla diyor, adaleti sağla diyor. Bizler bunlar için varız. Buraya gelişimin esas amacı sosyal bütünleşmeyi sağlamaktır. Kaymakamımız, belediye başkanımız bu bütünlüğü sağlayacaklardır" diye konuştu.

Muhtarların sorunlarını dileyen Vali Çiçek, toplantıya katılan muhtarların sorunlarını dinleyip, yetkili daire müdürlerinden sorunların giderilmesini istedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Çiçek, Ortaca'da Muhtarları Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement