Vali Çiçek: "Sürdürülebilir Turizm Şart" - Son Dakika
Yerel

Vali Çiçek: "Sürdürülebilir Turizm Şart"

Vali Çiçek: "Sürdürülebilir Turizm Şart"

Hafta sonunu Göcek koylarında inceleme yaparak geçiren Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla’nın en önemli sektörü turizmden pay alan her kesimin huzuru içi bu sektörün sürdürülebilir olmasının şart olduğunun altını çizdi.

29.12.2014 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hafta sonunu Göcek koylarında inceleme yaparak geçiren Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla'nın en önemli sektörü turizmden pay alan her kesimin huzuru içi bu sektörün sürdürülebilir olmasının şart olduğunun altını çizdi.

Vali Çiçek'in Göcek ziyaretinde Vali Yardımcısı Kamil Köten, Turizm Müdürü Veli Çelik, Çevre ve Şehircilik Müdürü Uğur Şeren ve Marmaris Sahil Güvenlik Grup Komutanı Yarbay Mete Çağlar hazır bulundu.

Sahil Güvenlik Komutanlığı Botu ile Göcek Koyları'nda incelemelerde bulunan Vali Çiçek,

"Dünyaca ünlü ve bize bahşedilen bu doğa harikası yerlerimizi hep birlikte korumalıyız. Turizm, Muğla'mızın en önemli ekonomik sektörlerinden birisi. O nedenle vatandaşlarımızın gelirini, huzurunu ve mutluluğunu arttırmak için turizmin sürdürülebilir olması şart. Bunun için de turizm değeri taşıyan ve doğanın bize bir hediyesi olan koylarımızı, kıyılarımızı korumak bizim yükümlülüğümüzdür" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Çiçek: 'Sürdürülebilir Turizm Şart' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement