Vali Çiftçi, Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

Vali Çiftçi, Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi

Vali Kenan Çiftçi, Türkiye Güreş Federasyonu’nun 2014 yılı faaliyet programında yer alan ve 4 9 Mart 2014 tarihleri arasında Bursa’da yapılan Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcuları ödüllendirdi.

18.03.2014 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Kenan Çiftçi, Türkiye Güreş Federasyonu'nun 2014 yılı faaliyet programında yer alan ve 4-9 Mart 2014 tarihleri arasında Bursa'da yapılan Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcuları ödüllendirdi.

Vali Kenan Çiftçi, Ordu Güreş Eğitim Merkezi'nde kalan ve Ordu Gençlik Spor Kulübü adına yarışan genç güreşçileri makamında kabul etti ve birer altın hediye etti.

Serbest stil ve grekoromen dalında yapılan ve 100'den fazla sporcunun katıldığı Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonasında, grekoromen dalında 69 kiloda Türkiye birincisi olan Ordu Gençlik Spor Kulübü sporcusu Murat Özcan, grekoromen dalında 42 kiloda Türkiye ikincisi olan Müslim Alınlı, 69 kiloda Türkiye beşincisi olan Semih Kaya, 63 kiloda Türkiye yedincisi olan Yavuz Selim Çoban, 76 kiloda Türkiye yedincisi olan Aytekin Yıldız ile serbest stilde 76 kiloda Türkiye beşincisi olan Muhammet Ali Güngör'ü tebrik eden Vali Çiftçi, Ordu'nun spor alanında etkin olduğunu ifade etti.

Vali Çiftçi, şöyle konuştu:

"Ordu şehri, spor alanında etkin bir şehir. Ordu'da çok çeşitli spor dallarında gençlerimiz yaygın olarak spor yapmakta. Ordu, spor çeşitliliği olan bir şehir. Futbolda etkin, voleybolda etkin, basketbolda etkin, masa tenisinde etkin, su sporlarında etkin. Ordu'da yıldızı parlayan sporlardan biri de güreş sporudur. Güreş Eğitim Merkezi'mizin çok ciddi ve başarılı çalışmaları var. Ben de kendilerini, çalışmalarını 6 aydır izliyorum. Gençlerimiz bu merkezde 6 aydır yoğun bir tempoyla çalışıyorlar. Antrenmanlarını büyük bir disiplin içinde yapıyorlar. Bu disiplinli çalışmalarının meyvesini de Bursa'da yapılan Türkiye Şampiyonasında elde ettikleri derecelerle aldılar. Şampiyonada Türkiye birinciliği, ikinciliği gibi önemli derece elde ettiler ve ödül aldılar. Ben bu vesile ile gençleri hem tebrik etmek, hem de başarılarının devamını dilemek adına davet ettim. Gençlerimizin bundan sonra daha başarılı olacaklarına inanıyorum. Bu başarıyı yaygınlaştıracağız." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Çiftçi, Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement