Vali Çiftçi'den Mahmut Amcaya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Vali Çiftçi'den Mahmut Amcaya Ziyaret

Vali Çiftçi\'den Mahmut Amcaya Ziyaret

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Başbakan Erdoğan'a yaptığı dua ile Türkiye gündeminde adından söz ettiren Mahmut Erarslan'ı evinde ziyaret etti.

21.04.2014 15:10  Güncelleme: 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a yaptığı dua ile Türkiye gündeminde adından söz ettiren 84 yaşındaki Mahmut Erarslan'ı evinde ziyaret etti.

Fatsa'nın Kabakdağ Mahallesi'ndeki Turizm Haftası kutlamaları dönüşü Ordu Valisi Kenan Çiftçi'ye Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve Muharip Gaziler Derneği Ordu Şube Başkanı Abdullah Erarslan da eşlik etti. Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Kaymakam Bekir Atmaca ve Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan kendilerini kapıda karşılayan 84 yaşındaki Mahmut Eraslan'ın elini öperek eve giriş yaptılar. 84 yaşındaki Mahmut Eraslan kendisini ziyarete gelen Ordu Valisi Kenan Çiftçi'yi büyük bir heyecanla karşılayarak, "Allah sizleri muzaffer kılsın. Allah hizmetinizde size yardım etsin. İlimize ve ilçelerimizde hizmet etmenizden dolayı Allah sizlerin yardımcısı olsun. Allah sizden razı olsun. Beni bağrınıza bastığımız, şeref verdiniz. Hepinize teşekkür ediyorum" şeklinde dua etti.

"BEN SENİN AYAĞINA GELDİM"

Ordu Valisi Kenan Çiftçi ise, "Duanızdan dolayı teşekkür ediyorum. Başbakanımıza duayı hiç eksik etmeyin. Biz sizlerin duaları sayesinde ayaktayız. Sizin için bana, 'tören alanına gelecek' dediler. Ben de dedim ki, 'yaşı 60'ın üzerinde mi?' 'Ne 60'ı, yaşı 90'a geldi' dediler. 'O zaman biz onun ayağına gideceğiz' dedim. O yüzden seni çağırmadım yukarıya, ben geldim" dedi.

Ordu Valisi Kenan Çiftçi Mahmut Erarslan'a, "Benden bir arzun, bir talebim var mı?" diye sordu. Mahmut Erarslan bu soruya, şaşırtıcı bir cevap vererek, "Şu anda benim konuğumsunuz, benim misafirimsiniz bir isteğim burada olamaz. Eğer bir isteğim olursa sizi makamınızda ziyaret ederim" diye cevap verdi.

Bunun üzerine Vali Çiftçi, "Mutlaka bekliyorum. Sen gelmek istediğin zaman bana bir telefon aç. Ben seni arabayla aldırırım" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Çiftçi'den Mahmut Amcaya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement