Vali Çiftçi, Kaymakam Temizkan'a Verdiği Makam Aracı Sözünü Tuttu - Son Dakika
Yerel

Vali Çiftçi, Kaymakam Temizkan'a Verdiği Makam Aracı Sözünü Tuttu

Son Valiler Kararnamesiyle merkeze alınan Ordu Valisi Kenan Çiftçi, daha önce Ulubey Kaymakamı Emrullah Temizkan'a verdiği makam aracı sözünü veda ettiği sırada yerine getirdi.

02.06.2014 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son Valiler Kararnamesiyle merkeze alınan Ordu Valisi Kenan Çiftçi, daha önce Ulubey Kaymakamı Emrullah Temizkan'a verdiği makam aracı sözünü veda ettiği sırada yerine getirdi.

Kaymakam Temizkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce Vali Çiftçi'dan makam aracı talebi olduğunu belirtti.

Temizkan, Vali Çiftçi'ye bir süre önce makam aracı konusunda sıkıntılarını aktardığını ve Vali Çiftçi'nin de kendisine araç konusunda söz verdiğini anlattı.

"Sayın Valimiz tarafından verilen bu söz veda ziyaretinde yerine getirildi. Bu konuda Sayın Valimize çok teşekkür ederiz. Kendisinin bu davranışını hayatım boyunca unutmayacağım" diyen Temizkan, makam aracına kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Temizkan, şunları dile getirdi:

"Görev yaptığı süre içinde maiyetinde çalışmaktan şeref duyduğumuz Sayın Valimiz her zaman ilçemizden gelen talepleri ciddiyetle takip etmiştir ve bu ihtiyaçların giderilmesi için karşılık vermiştir. Prensibini bozmayarak yine bizleri onurlandırması bizleri ihya etmiş daha çok çalışmamız ve ilçemizde güzel bir sinerji meydana getirmemiz için bizleri motife etmiştir. Kendisine minnettarız hep hayırla yad edeceğiz." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Çiftçi, Kaymakam Temizkan'a Verdiği Makam Aracı Sözünü Tuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement