Vali Çiftçi, Milli Eğitim Personeline Başarı Belgelerini Verdi - Son Dakika
Yerel

Vali Çiftçi, Milli Eğitim Personeline Başarı Belgelerini Verdi

Vali Çiftçi, Milli Eğitim Personeline Başarı Belgelerini Verdi

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Milli Eğitim Müdürlüğü personeline, başarı belgelerini verdi.

04.06.2014 18:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Milli Eğitim Müdürlüğü personeline, başarı belgelerini verdi.

Valilik'te düzenlenen ödül töreninde konuşan Çiftçi, eğitimde öğrenci kapasitesinin geliştirilmesini ve öğretmenlerde motivasyon artışı sağlamayı hedefleyen "Benchmarking" sisteminin, 2013-2014 eğitim öğretim yılının başlamasıyla etkin bir şekilde uygulamaya konulduğunu belirterek, projede başarılı olan öğretmenleri kutladı.

Eğitimin, öğrenci, öğretmen-okul ve aile olmak üzere üç sac ayağı bulunduğuna dikkati çeken Çiftçi, "Bizim için önemli olan; öğretmenlerimizin bu projede yer almaları, okullarda uygulamaları ve proje üretilmesiydi" dedi. Çiftçi, şöyle konuştu:

"Projenin başladığı tarihten bu zamana kadar 507 bin kitap okunmuş, Benchmarking katılım grubuna 5 bin 143 öğretmen üye olmuştur. Proje kapsamında hazırlanan bin 200 proje ayrı ayrı okullarda uygulanmaya konulmuştur. Benchmarking kapsamında eylül 2013-mayıs 2014 arasında 13 bin 134 aile ziyareti yapılmıştır, Meslek tanıtımı yapan okul sayısı 287, tanıtımı yapılan meslek sayısı bin 225, meslek tanıtım faaliyetine katılan öğrenci sayısı 37 bin 398, aile ziyareti yapan okul sayısı ise 326 olmuştur."

Tören, öğretmenlere Çiftçi tarafından başarı belgelerinin verilmesiyle sona erdi. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Çiftçi, Milli Eğitim Personeline Başarı Belgelerini Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement