Vali Çınar Birim Amirleriyle Toplantı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Vali Çınar Birim Amirleriyle Toplantı Yaptı

Vali Çınar Birim Amirleriyle Toplantı Yaptı

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Çınar, belediye birim amirleriyle toplantı gerçekleştirdi.

02.12.2016 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Çınar, belediye birim amirleriyle toplantı gerçekleştirdi.

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Çınar, Bitlis Belediyesinde görevli birim amirleriyle bir araya geldi. 14 birim amirini makamında ağırlayan Ahmet Çınar, Bitlis'e ve Bitlislilere hizmet etmenin şeref olduğunu belirterek, vatandaşa hizmeti en hızlı ve en kaliteli şekilde yapmak gerektiğine vurgu yaptı. Çınar, "Aksi halde kulun bize hakkı geçer. Nöbet bizde. Biz bir takımız. Yetki ve görev sınırları içerisinde işimizi yapacağız. Niyetimiz iyi olacak. İş yapma konusunda elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Yapacağımız yarım saatlik eksiklik binlerce insana eziyet olur. İhmalimiz şehrin tamamını olumsuz etkiler" diye konuştu.

"Benim başka bir işim yok. İşimiz kamu yönetimi" diyen Çınar, "Bize sadece iyi adam gerekmiyor. İyi olacağız, fakat bize işini düzgün yapan adam gerekiyor. İşimizin sahibi olacağız. Cesur olacağız. Ufuklarınız her zaman geniş olacak. Daha iyi hizmet etmek için çok çalışacağız. İsraftan, yağmadan ve haramdan kaçınacağız. İslam dininde de öyledir. Sevdir, nefret ettirme; kolaylaştır zorlaştırma. İşimizde ahlak, adalet, hakkaniyet ve ehliyet esas olacak" dedi.

Devletten daha büyük kabadayı olmadığını belirten Çınar, birim amirlerine "Kendi birimlerinizde hazırlık yapın. Projeler üzerinde çalışın. Projelerinizde Bitlis için ne yapabiliriz diye düşünün" ifadelerini kullandı.

Vali Çınar, daha sonra birim amirlerini dinleyerek görüş alışverişinde bulundu. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Çınar Birim Amirleriyle Toplantı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement