Vali Kemal Cirit, Yusufeli'nde İftar Programına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Vali Kemal Cirit, Yusufeli'nde İftar Programına Katıldı

Artvin Valisi Kemal Cirit, Yusufeli Belediye Başkanlığınca düzenlenen iftar programına katıldı.

11.07.2015 13:13  Güncelleme: 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin Valisi Kemal Cirit, Yusufeli Belediye Başkanlığınca düzenlenen iftar programına katıldı.

Yusufeli Merkez Cami önünde düzenlenen iftar yemeğine, Yusufeli Kaymakamı Ömer Dereci, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, bazı daire amirleri ile yaklaşık bin kişi katıldı.

Cirit, burada yaptığı konuşmada, Yusufeli halkı ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Artvin halkının yaklaşan ramazan bayramlarını kutlayan Cirit, "Bugün aramızda vatanımız ve bizler için kutsiyeti yüksek olan şehit ve gazi aileleri ile birlikte iftar yapıyor olmaktan ayrıca memnuniyetimi ifade ediyorum" dedi.

Yusufeli ilçesinin yeni yerleşim yeri ile ilgili bilgiler veren Cirit, "Alt yapı projesi ihalesi yapıldı. İlgili firma bölgede bayramdan sonra daha aktif bir şekilde çalışmalarına başlayacak. Yeni yerleşim yerini bir an önce TOKİ'ye verme düşüncemiz var. Yusufeli tarih boyunca çeşitli zamanlarda ilçe merkezini değiştirmiştir. Umuyoruz ki bu değişim son kez olacaktır. Yeni Yusufeli ilçe merkezini sizlerle birlikte inşa etmiş oluruz" diye konuştu.

Eyüp Aytekin ise geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğinin onuncusunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Ülkenin menfaati doğrultusunda ilçe merkezini baraj suları altında bırakmanın burukluğunu yaşadıklarını belirten Aytekin, yeni Yusufeli ilçesini göl manzaralı ve modern bir şekilde hep birlikte inşa edeceklerini söyledi.

İftar yemeğinin ardından Cirit, bir çay bahçesinde vatandaşlara bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Kemal Cirit, Yusufeli'nde İftar Programına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement