Vali Çomaktekin'den Koçköy'deki Sulama Tesisi İnşaatında İnceleme - Son Dakika
Yerel

Vali Çomaktekin'den Koçköy'deki Sulama Tesisi İnşaatında İnceleme

Vali Çomaktekin\'den Koçköy\'deki Sulama Tesisi İnşaatında İnceleme

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Merzifon’a bağlı Koçköy’de yapımı devamı eden basınçlı sulama tesisi inşaatında incelemelerde bulundu.

02.09.2015 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Merzifon'a bağlı Koçköy'de yapımı devamı eden basınçlı sulama tesisi inşaatında incelemelerde bulundu.

Köye gelişinde Merzifon Kaymakam Vekili Hayati Taşdan, muhtarlar ve köy halkı tarafından karşılanan Vali Çomaktekin'in incelemelerine İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çittır ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri A. Faruk Aykutlu da katıldı.

Kırsal alanda yaşayan vatandaşların gelir ve refah düzeylerinin yükseltilmesi için önemli çalışmalar yapıldığını belirten Çomaktekin, "İl Özel İdaresi kırsal alanda yaşayan vatandaşların ulaşım, altyapı gibi hizmetlerin yanında birçok hizmeti yürütmektedir. Vatandaşlarımız önceden kuyulardan aldıkları sulama sularını, geçtiğimiz yıllarda yapılmış beton ve toprak arklar aracılığıyla arazilerine götürüyorlardı. Yapılan araştırmalar neticesinde iki adet sulama kuyusuna basınçlı sulama tesisi projesi hazırlanarak tarım arazilerinin tamamının basınçlı sulama ile sulanması hedeflenerek bu proje hayata geçirilmiştir. Projede emeği geçen herkese teşekkür ederek bu tesisin köy halkına hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Çomaktekin'den Koçköy'deki Sulama Tesisi İnşaatında İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement