Vali Çomaktekin'den Merzifon'daki Sulama Tesisinde İnceleme - Son Dakika
Yerel

Vali Çomaktekin'den Merzifon'daki Sulama Tesisinde İnceleme

Vali İbrahim Halil Çomaktekin, Merzifon ilçesi Koç köyünde yapımı devamı eden basınçlı sulama tesisi inşaatında incelemelerde bulundu.

02.09.2015 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali İbrahim Halil Çomaktekin, Merzifon ilçesi Koç köyünde yapımı devamı eden basınçlı sulama tesisi inşaatında incelemelerde bulundu.

Çomaktekin, Valilik olarak İl Özel İdaresiyle birlikte kırsal alanda yaşayan vatandaşların gelir ve refah düzeylerinin yükseltilmesi için önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.

İl Özel İdaresinin kırsal alanda yaşayan vatandaşların ulaşım, altyapı gibi hizmetlerinin yanında birçok hizmeti yürüttüğünü belirten Çomaktekin, "Vatandaşlarımız önceden kuyulardan aldıkları sulama sularını, geçtiğimiz yıllarda yapılmış beton ve toprak arklar aracılığıyla arazilerine götürüyor. Yapılan araştırmalar neticesinde iki adet sulama kuyusuna Basınçlı Sulama Tesisi Projesi hazırlanarak, tarım arazilerinin tamamının basınçlı sulama ile sulanması hedeflenerek bu proje hayata geçirilmiştir. Projede emeği geçen herkese teşekkür ederek bu tesisin köy halkına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Çomaktekin'e, incelemeleri sırasında Merzifon Kaymakam Vekili Hayati Taşdan, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çittır ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri A. Faruk Aykutlu eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Çomaktekin'den Merzifon'daki Sulama Tesisinde İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement