Vali Coş: En Çok Adanalı Dostları Özleyeceğim - Son Dakika
Güncel

Vali Coş: En Çok Adanalı Dostları Özleyeceğim

Vali Coş: En Çok Adanalı Dostları Özleyeceğim

Sakarya Valiliği'ne atanan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Adana'nın en çok dostluklarını özleyeceğini söyledi.

23.05.2014 20:09  Güncelleme: 20:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Valiliği'ne atanan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, yeni görev yeri ve atamalara ilişkin yaptığı açıklamada, Adana'nın en çok dostluklarını özleyeceğini söyledi.

"GÖREV ADAMIYIZ"

Vali Coş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin her bölgesinin kendine göre önemi, güzelliği ve değeri olduğunu ifade etti. Görev adamı olduklarını aktaran Coş, "Nerede görev verilirse görevimizi orada vatandaşımıza hizmetin en iyisini verebilmek, kamu kaynaklarını en iyi şekilde kullanabilmek, kanun, nizam hakimiyetini sağlamak, verimliğini artırmak, hizmetin kalitesini yükseltmek, vatandaşımızın memnuniyetini artırmak için bütün arkadaşlarımızla ekip anlayışı içerisinde çalışacağız" dedi.

"Tek amacımız var vatandaşımızın devletten beklentilerini imkanlarımız ölçüsünde en iyi şekilde karşılayabilmek. Elimizdeki imkan ve kaynakları onları memnun edebilecek şekilde kullanmak" diyen Coş, şunları kaydetti:

"HALKA HİZMET HAKKA HİZMET ANLAYIŞINDA OLACAĞIZ"

"Bunun için gayret edeceğiz. 'Halka hizmet hakka hizmettir anlayışı' içerisinde olacağız ve vatandaşımızı mutlu etmek, onların istek ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilmek için çalışacağız. İnşallah orada Sakaryalı hemşehrilerimizle güzel hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum. Eğitim sağlık, güvenlik, sosyal ve ekonomik hizmetler başta olmak üzere her alanda ilimizin kalkınması, insanımızın ihtiyaç duyduğu her türlü hususun karşılanması için yerel yönetimler, diğer kamu kuruluşları ve hükümetimizle işbirliği içerisinde çalışıp vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Vatandaşlar bizim velinimetimizdir. Başımızın tacı olan vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için verimliliğe önem vereceğiz, kamu kaynaklarında yanlışlıklara, usulsüz kullanımlara, verimsizliklere izin verilmemesi için dikkatli olacağız. Çok değerli bir meslektaşımızdan da hizmet bayrağını devralacağız. Teslim aldığımız hizmet bayrağını yere düşürmeden daha da yükseltmek için tüm mesai arkadaşlarımızla, el birliği ve gönül beraberliği ile çalışacağız."

ADANA'YA ATANAN VALİYE BAŞARILAR DİLEDİ

Coş, Adana'ya atanan Sakarya Valisi Mustafa Büyük'e de yeni görevinde başarılar diledi. Bir gazetecinin "Adana'da en çok neyi özleyeceksiniz?" sorusuna ise Coş, "Adana'da sizin gibi çok kıymetli dostlarımız var. En çok özlenen şeyler dostlardır. Biz Adana'da sessiz çoğunlukla özellikle barışık olmaya, devlete ulaşamayan, devlet kademelerine kolay gelemeyen insanlara ulaşmaya, onların sesi olmaya, onların ihtiyaçların karşılamaya öncelik verdik. Bundan dolayı tamamen gönül bağına dayanan çok samimi dostluklarımız oldu. Bu kardeşlerimizin duasını, desteğini her zaman yanımızda hissettik. Biz onları özleyeceğiz. Kubbede bir hoş seda bırakmak, dostlarımızla görüşebilmek en büyük dileğimiz. Adana'nın yeri bizim için özeldir. Adana'nın yiğit, sıcak kanlı insanlarının dostluklarını özleyeceğim" yanıtını verdi. 

## ##

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Coş: En Çok Adanalı Dostları Özleyeceğim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • Caner: Emin ol biz seni hiç özlemeyeceğiz..Biraz da Sakaryalı kardeşlerim çeksin cefanı 25 2 Yanıtla
  • AAAAA: emin ol adanalılar seni hiç özlemeyecek. 23 3 Yanıtla
  • Fırat: Sn vali hem paralel hemde devlet düşmanlarına aman vermeyen biri olduğu için onun üzerinde baya iftiralar yaptılar. Vali bey tam bir devlet adamı. Kime ne zararı var ise onu yazın. Adamın tipimi yoksa bilgisi mi. Biri Allah vergisi diğeri tipi emek ve zamanla o da bilgi. Iftiraları bırakın. 3 16 Yanıtla
  • vrl71: valla bu şuayıp kılıklı herifi bi daha görmücez :)) 18 1 Yanıtla
  • ANTİ: gereken cevabı adana halkı vermiş kendisine;sevgili valimiz hüseyin avni coş stada girmiş ve protokolde ki yerini almış, statta da karşılıklı tezahürat başlamış...sağ taraf: valimiz gelmiş miiii??sol taraf: gelmişşşş..sağ taraf: nasıl gelmişşşş??sol taraf: güzel gelmişşşşsağ taraf: bıyıklarını bükmüş müüüüü??sol taraf: bükmüşşşşş..sağ taraf dün de bükmüş mü??sağ taraf: dün de bükmüş..her iki taraf da aynı anda: dün bükmüşşş, dün bükmüşşşş....dün bükmüşşş.. 16 2 Yanıtla
  • haşim: sevimsiz bir mahluk 14 3 Yanıtla
  • SiyarAgri: Ey vali efendi hayatinda kimseyi sevdinmi acaba kocaman Bir yalan 15 2 Yanıtla
  • ölüm de zor, ötesi de: TAKMA BIYIKLARI VE UZUN SAÇLARI KES SAYIN VALİM İNAN DAHA YAKIŞIKLI OLACAKSIN HEP GERGİNSİN GÜL BİRAZ ARASIRA PİKNİK YAP VALLA İYİ GELİR 12 4 Yanıtla
  • o: tam komedi adam ya , günaha sokuyo beni 12 4 Yanıtla
  • adanalıyık: çoş baboş çoşşşşşşş :D 12 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement