Vali Coş Kask Taktı, Polis Motosikletiyle Tur Attı - Son Dakika
Güncel

Vali Coş Kask Taktı, Polis Motosikletiyle Tur Attı

Vali Coş Kask Taktı, Polis Motosikletiyle Tur Attı

Emniyet Müdürlüğü Motorize Polis Timleri'nin yaptığı gösteriyi izleyen Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, gösteri sırasında polislerden birinin motosikletiyle tur attı.

09.07.2014 15:12  Güncelleme: 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Emniyet Müdürlüğü Motorize Polis Timleri'nin yaptığı gösterisi sırasında kask takıp polislerden birinin motosikletine binerek caddede tur attı. Vali Coş motorsikletle 3 tur attıktan sonra kendisini takip eden gazetecilere, "Ehliyetimiz var. Sonra gazeteciler 'Ehliyeti olmadan motorsiklet kullanıyor' diye yazmasınlar" diye espri yaptı.

GÖSTERİ YAPTILAR

Sakarya Valiliği önündeki caddede eğitimini tamamlayan motosikletli polis timlerinin sertifika töreni yapıldı. Motosikletli timler düzenlenen programda protokol ve toplananlar önünde küçük bir gösteri yaptı. Gösteriye kent yöneticilerinin yanı sıra motosiklet yarışcısı Kanan Sofuoğlu da katıldı.

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu eğitimini tamamlayan motorize polis timlerine sertifikalarını verdi. Sertifikalarını alan polis timleri cadde üzerinde milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu ile birlikte gösteri gerçekleştirdi.

BASIN MENSUPLARINA 'EHLİYET' ESPRİSİ

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ekiplerden birinin kaskını alarak başına takıp bir motosiklete bindi. Kısa süre içinde motosikleti çalışır hale getiren Vali Coş, cadde üzerinde 3 tur attı. Zaman zaman hızırı arttıran Vali Coş izleyenlerin de beğenisini kazandı. Vali Hüseyin Avni Coş motosikletten indikten sonra gazetecilere, "Onlar kadar olmasa da biz de biliyoruz. Ehliyetimiz de var. Sonra gazeteciler ehliyeti olmadan motosiklet kullandı yazmasınlar" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vali Coş Kask Taktı, Polis Motosikletiyle Tur Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ALİ: AVNİ COŞ=ÇOK ÇALIŞTI SAKARYA OLDU ÇOŞ 10 3 Yanıtla
  • CİNOBİLİ: SAKARYA YA BAYAĞI BİR HAREKET GETİRMİŞ SN VALİ :) 7 1 Yanıtla
  • ŞUŞU: Ana! Şuayyip yine mi coştun? düşcen len biz sensiz ne yaparız, etme Şuaayip.... 4 3 Yanıtla
  • kuzu: aha yine şuayip yaptı yine şuayipligini dimi kuzular 4 2 Yanıtla
  • polis: siz polissiniz ya noluyor öyle teker yakmalar ön arka kaldırmalar. polise yakışmayan bi gösteri 0 2 Yanıtla kenan: :) sofuoğlu dimi çok ayıp haklısın polis oldum diye neler yapıyor 0 0

Advertisement