Vali Daşöz Kimsesiz Çocuklarla Erken Yılbaşı Kutladı - Son Dakika
Yerel

Vali Daşöz Kimsesiz Çocuklarla Erken Yılbaşı Kutladı

Vali Daşöz Kimsesiz Çocuklarla Erken Yılbaşı Kutladı

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı kuruluşlarda koruma ve bakım altında bulunan çocuklarla erken yılbaşı kutlaması yaptı.yetiştirme yurdu, çocuk evi ile sevgi evlerinde kalan 90 çocuk katıldı.

29.12.2012 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı kuruluşlarda koruma ve bakım altında bulunan çocuklarla erken yılbaşı kutlaması yaptı.

Manisa Anemon Otel'de düzenlenen kutlamaya Vali Halil İbrahim Daşöz'ün yanı sıra eşi Nilgün Daşöz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan ve

yetiştirme yurdu, çocuk evi ile sevgi evlerinde kalan 90 çocuk katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan İl Müdürü Murat Konan, "Biz elimizden geldiği kadarıyla bakımımız altında kalan çocukları fiziki, eğitim, spor anlamında bir takım işler yapmaya çalıştık. Ama bence bu yaptıklarımız yeterli değil. Biz seviyemizi en üst düzeye taşımak istiyoruz.

Sayın Valimizin bize karşı alakasını desteğini bilmeyen yok. Önümüzdeki dönemde koruyucu aile çalışmalarına da başlıyoruz. Bizlere bu imkanları sağlayan başta sayın Valimiz Halil İbrahim Daşöz ve katkı verenlere teşekkürlerimizi sunuyorum." dedi. Programa katılan tüm çocukların yılbaşını kutlayan Vali Halil İbrahim Daşöz ise " Bu güzel gecede sizlerle beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2012 yılı sizlerle birlikte hayatımda geçirdiğim önemli bir yıl oldu. Sizleri tanımış olmaktan dolayı, sizlerle yaşamış olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğumu söylemek istiyorum. Manisa'mızın ve bizim hayatımıza kattığınız güzellikler için sizlere teşekkür ediyorum." dedi.

Konuşmaların ardından orkestra eşliğinde doyasıya eğlenen çocuklar, yılbaşı pastası kesti.

Gecenin sonunda Vali Daşöz'e sürpriz yapan çocuklardan Dilara Nur ve Ebru Yaşar, 251 Bin Dev Öğrenci Marşı'nı okudular. Gecede çocukların darbuka şovu ve gitar çalması da renkli görüntüler oluşturdu.

(YB-ÖND-

29.12.2012 12: 50: 27

TSI

NNNN - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Daşöz Kimsesiz Çocuklarla Erken Yılbaşı Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement