Vali Demir, Dualarla Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Vali Demir, Dualarla Uğurlandı

Merkez Valiliğine atanan Denizli Valisi Demir, konutunda düzenlenen törenle uğurlandı.

21.09.2014 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valiler Kararnamesi ile merkez valiliğine atanan Denizli Valisi Abdülkadir Demir, konutunda düzenlenen törenle uğurlandı.

Veda törenine, AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erhan Uzun, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Vedalaşma sırasında duygusal anlar yaşandı. Vali Demir ve eşi Nurtaç Demir kendilerini uğurlamaya gelenlerle tek tek vedalaşırken, Nurtaç Demir'in gözlerinin dolduğu görüldü.

Uğurlayanlar arasında bulunan emekli imam, Vali Demir aracına bindiği sırada dua okudu. Demir ve ailesi daha sonra özel araçlarına binerek kentten ayrıldı.

Denizli Valiliği görevini 30 Ağustos 2011'den bu yana yürüten Demir, 12 Eylül'de yaptığı açıklamada kendi isteğiyle merkez valiliğine atanması için İçişleri Bakanlığı'na yazı yazdığını belirtmiş, yayınlanan Valiler Kararnamesi ile bu göreve atanmıştı. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Demir, Dualarla Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement